Χορηγική εκστρατεία…

Απαντήσεις σε θέματα διαφημιστικών συμφωνιών αναμένουν οι ιθύνοντες του Ηρακλή, οι οποίοι περνούν σε φάση «επιθετικού marketing»…

Η σταθερή διεύρυνση των πηγών εσόδων για τις ανάγκες της ομάδας, αποτελεί άξονα αναφοράς και επιδίωξης για την διοίκηση. Μετά την δημοσιοποίηση των διαφημιστικών πακέτων, που αφορούν στις πινακίδες του Καυτανζογλείου, οι Ηρακλειδείς παράγοντες περνούν στη φάση της προσωπικής επαφής με επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στον τομέα των χορηγικών συμφωνιών.

Έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις τους για διαφημιστικές ή χορηγικές συμφωνίες από πλευράς της ομάδας και αναμένουν τις σχετικές απαντήσεις, ώστε να αναπροσαρμόσουν αναλόγως τον οικονομικό προγραμματισμό της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής καθημερινότητας.

Επιθετικό marketing…

Όλοι γνωρίζουν ότι η αγορά είναι ιδιαιτέρως «σφιχτή» σε όλα τα επίπεδα, ως αποτέλεσμα της βαθιάς κοινωνικοοικονομικής ύφεσης, η οποία διαβρώνει συνεχώς και ευρύτερα τη σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα. Επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που άλλοτε σπαταλούσαν με άνεση χρήματα στη διαφήμιση και στην προβολή τους, τώρα σκέφτονται ακόμη και το τελευταίο ευρώ, όταν είναι να λειτουργήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αυτό το καθεστώς θα επιχειρήσει να «ξεκλειδώσει» στο προσεχές διάστημα η διοίκηση του Ημίθεου, ασκώντας μια πολιτική «επιθετικού marketing», επιδιώκοντας να πετύχει χορηγικές συμφωνίες, που θα προσφέρουν πολύτιμες ανάσες στην όλη προσπάθεια.

Χορηγικές συμφωνίες, που θα αφορούν τόσο στον κεντρικό χορηγό (εμπρόσθιο μέρος φανέλας), όσο και σε υποστηρικτικούς χορηγούς (διαφημιζόμενους, είτε σε άλλα σημεία της αγωνιστικής εμφάνισης, είτε μέσω χώρων του Καυτανζογλείου στις εντός έδρας αναμετρήσεις).

«Έκλεισε» το πίσω μέρος της φανέλας

Ήδη η πρώτη χορηγική συμφωνία που αφορά στη φανέλα της ομάδας έχει προχωρήσει και έχει φιξαριστεί. Πρόκειται για διαφημιστική προβολή εταιρείας catering στο πίσω μέρος της «κυανόλευκης» φανέλας, η οποία έχει ήδη τυπωθεί, κάντοντας… ντεμπούτο στον χθεσινό αγώνα με τον Κιλκισιακό στο Καυτανζόγλειο.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top