Για την πρώτη εντός Καυτανζογλείου νίκη

Με σχεδόν όλα τα νέα «όπλα» του σε αγωνιστική ετοιμότητα ο Ηρακλής επιδιώκει το τρίποντο κόντρα στον Κιλκισιακό (15:00)

Έναν Ηρακλή με ακόμη πιο βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που εμφανίζει τις τελευταίες αγωνιστικές επιδιώκει να παρατάξει σήμερα το απομεσήμερο στο χορτάρι του Καυτανζογλείου ο Σάκης Αναστασιάδης. Αντίπαλος ο Κιλκισιακός, που έχει πραγματοποιήσει την πιο… ελλειμματική εκκίνηση στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ως προς τις επιδιώξεις των γηπεδούχων.

Εξάλλου ο στόχος των «κυανολεύκων» είναι η διαρκής πρόοδος σε όλα τα επίπεδα και ιδιαιτέρως στο βαθμολογικό, ιδίως από τη στιγμή κατά την οποία αυτό που θα επιχειρηθεί στη σημερινή αναμέτρηση δεν το έχουν πετύχει στη μέχρι τώρα διαδρομή τους στο πρωτάθλημα: το να νικήσουν εντός της έδρας τους, εντός του Καυτανζογλείου.

Οι δυσάρεστες, άλλωστε, αναμνήσεις του «στείρου» 0-0 με τον Αλμωπό Αριδαίας στο ίδιο γήπεδο κάνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία να είναι σε εγρήγορση.

Με νέα «όπλα»

Στη διάθεση του προπονητή είναι για πρώτη φορά οι Καραντασιάδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος και Αντώνης Αθανασίου, με πολλές πιθανότητες συμμετοχής στο βασικό σχήμα, ενώ επιστρέφει και ο Κυριακίδης, που αποτελεί σημαντική μονάδα για το αριστερό αμυντικό άκρο, λόγω εμπειρίας και ιδιαίτερης τεχνικής κατάρτισης για τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Αντιθέτως, ένας νεομεταγραφείς, ο οποίος επρόκειτο να είναι στην αποστολή, τραυματίστηκε την τελευταία στιγμή και αποκλείσθηκε. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βοσνιάδη, η απουσία του οποίου, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του νεαρού τερματοφύλακα Κώστα Καρακώστα, έδωσαν την ευκαιρία για την παρθενική παρουσία στην αποστολή της ομάδας του Πέτρου Γόμου, με τον Μυτιληνιό γκολκίπερ να προέρχεται από φάση αποθεραπείας.

Αναμενόμενοι απόντες και οι τραυματίες Παναγιωτούδης, Καλλιβωκάς και Γκουτσίδης.

Την αποστολή του Ημίθεου για την κόντρα με τον Κιλκισιακό αποτελούν οι:

Γιούδας, Γόμος, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Παπαδόπουλος, Υφαντίδης, Αθανασίου Π. , Κρυστάλλης, Σαββελίδης, Δραγάνης, Ανδρεάκος, Αθανασίου Α., Καστριτσέας, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Πτηνόπουλος, Στεφανής.

Δίπλα ο κόσμος

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, σήμερα Κυριακή 5/11, στο Καυτανζόγλειο και αναμένεται θερμή συμπαράσταση και παρουσία από τον κόσμο. Άλλωστε, τα κίνητρα έχουν να κάνουν με πολλά περισσότερα από τις αγωνιστικές επιδιώξεις της ομάδας, καθώς είναι εξαιρετικά απαραίτητη και πολύτιμη η συνδρομή των Ηρακλειδέων στον οικονομικό τομέα, έστω και με την αγορά εισιτηρίου αγώνα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα εγκαινιάσει τις απευθείας μεταδόσεις του Web TV καναλιού του Ερασιτέχνη Ηρακλή (Iraklis TV), μέσω του επίσημου διαδικτυακού τόπου του Γ.Σ., www.iraklis.club.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top