Παρών ο Εφραιμίδης! – Δυνατή κόντρα με τον Φοίνικα, στην «καυτή» Μίκρα…

Ο «κυανόλευκος» ακραίος ανατρέπει τις προβλέψεις και τίθεται στη διάθεση του Ορφανού, σε μια σκληρή μάχη, με τον κόσμο συμπαραστάτη…

Βόλει, Ηρακλής

Με μία ευχάριστη είδηση της τελευταίας στιγμής, ο Ηρακλής μπαίνει στη δυνατή – όπως αναμένεται – βολεϊκή μάχη του κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, σήμερα το απόγευμα στην Μίκρα. Ο Δημήτρης Εφραιμίδης, τέτοιες ώρες την περασμένη εβδομάδα, προβλημάτισε τους πάντες στην ομάδα με τον τραυματισμό και την ξαφνική αναγκαστική απουσία του από την πρεμιέρα της Χαλκίδας. Ωστόσο, αυτήν τη φορά, ο 27χρονος ακραίος προσέθεσε στο «κυανόλευκο» περιβάλλον μια νότα αισιοδοξίας…

Παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ιατρική εκτίμηση, η εντατική φαρμακοθεραπεία και φυσικοθεραπεία, στις οποίες υποβλήθηκε επί μια εβδομάδα, απέδωσαν, με συνέπεια ο ικανότατος επιθετικά αθλητής να δηλώνει «παρών» στην απογευματινή μάχη του Κλειστού της Μίκρας.

Την ευχάριστη αυτή εξέλιξη δημοσιοποίησε μέσω της εκπομπής «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4», κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ο αντιπρόεδρος της «κυανόλευκης» διοίκησης, Απόστολος Βαμβακίδης. «Θα αγωνιστούμε με όλα τα όπλα μας. Και ο Δημήτρης Εφραιμίδης κρίθηκε από το ιατρικό επιτελείο ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί, πλέον», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Ο Ηρακλής θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την άσχημη εμφάνιση και την «φτηνή» ήττα της πρεμιέρας, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος και φιλόδοξος είναι και ενισχυμένος μεταγραφικά και – ως γνωστόν – εξαιρετικά ευνοούμενος από το βολεϊκό σύστημα τα τελευταία χρόνια και ιδίως φέτος (με τις γνωστές ιστορίες του League Cup).

Κομβική θεωρείται η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες της Μίκρας, προκειμένου να προσφερθεί στην ομάδα το πλεονέκτημα της αίσθησης της δυνατής έδρας, που θα της προσθέσει πόντους σε ψυχολογικό επίπεδο.

Με δεδομένη την παρουσία Εφραιμίδη, ο Γιάννης Ορφανός αναμένεται να επιλέξει ως βασικό σχήμα το «κλασικό», με Προύσαλη στην πάσα, Αρμενάκη στη διαγώνιο, Εφραιμίδη και Ριζόπουλο στα άκρα, Φέργκιουσον και Κιόση στο κέντρο και Μπαμπαλιούτα λίμπερο.

Ο απών Γάτσης και οι… «ανταλλαγές» παικτών

Οι δύο σημερινοί μονομάχοι έχουν… «ανταλλάξει» αρκετούς παίκτες. Ο Τάσος Γάτσης, περσινός κεντρικός του Ηρακλή, δεν θα ενισχύσει σήμερα τον Φοίνικα, λόγω τραυματισμού, ωστόσο στην Μίκρα θα βρεθούν οι πρώην «κυανόλευκοι» Θεοδόσης Ηλίας, Χρήστος Στεφανίδης και Τάσος Σταυρακάκης, οι οποίοι έχουν ρόλο εφεδρικού στη νησιωτική ομάδα.

Από πλευράς γηπεδούχων, ο Μπάιρον Φέργκιουσον έφτασε προ μερικών ετών μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Φοίνικα, ενώ παίκτης της Συριανής ομάδας ήταν πέρσι ο Δημήτρης Εφραιμίδης.

Στις 17:00, στην Μίκρα

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα, Σάββατο 4/11, στις 17:00, στο κλειστό της Μίκρας.

Η BlueArena θα καλύψει την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσω «live» ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top