Στη διάθεση του κόσμου όλα τα οικονομικά στοιχεία

Με οδηγό την απόλυτη διαφάνεια, η διοίκηση της ομάδας θα προχωρήσει στην πρώτη δημόσια καταγραφή των οικονομικών δεδομένων…

Μία από τις πλέον βασικές δεσμεύσεις του διοικητικού σχήματος που ανέλαβε να «τρέξει» την ποδοσφαιρική ομάδα στην δύσκολη διαδικασία της επανεκκίνησης, με όχημα το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ήταν η απόλυτη διαφάνεια στον οικονομικό τομέα.

Λόγω του γεγονότος ότι η απολύτως εσπευσμένη και εξαιρετικά πιεστική διαδικασία ένταξης της ομάδας στη νέα αγωνιστική πραγματικότητα δεν επέτρεψε την εξεύρεση κάποιου βασικού χρηματοδότη, το ρόλο των οικονομικών υποστηρικτών ανέλαβαν οι ίδιοι οι Ηρακλειδείς. Ο κόσμος του Ημίθεου είναι αυτός που στηρίζει την όλη προσπάθεια με τον «οβολό» του και συμπαρίσταται σε πρακτικό επίπεδο στην καθημερινή λειτουργικότητα του Τμήματος.

Κατά απόλυτη συνέπεια, οι ιθύνοντες της διοίκησης αισθάνονται το χρέος να κρατούν ενήμερο τον κόσμο, ακόμη και σε επίπεδο λεπτομερειών, σχετικά με την πορεία των οικονομικών δεδομένων του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, δίνοντας στη λαϊκή βάση του Συλλόγου ολοκληρωμένη αναφορά για το που διατίθεται το κάθε ευρώ της δικής της συμβολής.

Αναμένεται δημόσια έκθεση οικονομικής πορείας

Ο Κώστας Ιωακειμίδης, μέλος της ποδοσφαιρικής διοίκησης και έμπειρος σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης, έχει αναλάβει το έργο της δημόσιας καταγραφής των οικονομικών δεδομένων και της ταυτόχρονης ενημέρωσης του κόσμου σχετικά με το όλο θέμα. Σύντομα αναμένεται να είναι σε θέση να αναλύσει διεξοδικά τη διαδρομή των εισροών που πραγματοποιήθηκαν, δηλαδή το που δαπανήθηκαν τα χρήματα, τα οποία έχουν μπει στο «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό ταμείο από τη συνεισφορά του κόσμου.

Αυτή η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί είτε μέσω σχετικής συνέντευξης Τύπου, είτε μέσω δημοσίευσης των οικονομικών στοιχείων διά του Τύπου.

Τρόποι οικονομικής συνδρομής του κόσμου

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να συμβάλλει ο κάθε Ηρακλειδέας στη δυσκολότατη προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Τμήματος, έχουν να κάνουν με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας, με την εγγραφή και πληρωμή συνδρομής μέλους του Ιδρυτικού Σωματείου και με την απλή αγορά εισιτηρίου αγώνα της ομάδας.

Σαφώς, υπάρχουν και φίλοι της ομάδας που βρίσκονται πολύ κοντά στην όλη προσπάθεια, οι οποίοι επιλέγουν να αναλάβουν συγκεκριμένα οικονομικά βάρη της λειτουργικής καθημερινότητας της ομάδας ή και να συνεισφέρουν κάποιο ποσό οικονομικής συνδρομής, ανεξαρτήτως της διαδικασίας των τριών προαναφερθέντων τρόπων βοήθειας προς τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top