Κάλεσμα σε κόσμο και σε διαφημιστικούς χορηγούς

Ανακοίνωση πρόσκληση της ποδοσφαιρικής διοίκησης για οικονομική και αγωνιστική συμπαράσταση από πλευράς κόσμου, αλλά και προς κάθε ενδιαφερόμενο να προβάλλει την επιχείρησή του μέσω του Ηρακλή…

Σε δημόσια ανακοίνωση των τιμών και των σχετικών λεπτομερειών των διαφημιστικών πακέτων προβολής που θα ισχύσουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο για όσους θέλουν να προβάλλουν την επιχείρησή τους μέσω του Ηρακλή και των αγώνων του στο Καυτανζόγλειο, εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας.

Παράλληλα, απευθύνεται κάλεσμα προς τον κόσμο του Ημίθεου για οικονομική και αγωνιστική συμπαράσταση στη δύσκολη προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Τμήματος, με αφορμή τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Κιλκισιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο της ενημέρωσης αλλά και του καλέσματος για στήριξη εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε με την ενεργή συμμετοχή και των βετεράνων ποδοσφαιριστών, ενημερώνουμε την οικογένεια του Ηρακλή για την απόφαση του Δ.Σ. για την ενδυνάμωση του εγχειρήματος αλλά και του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει στις πλάτες του ορμώμενο από την άσβεστη αγάπη που τρέφει για τον Ηρακλή μας.

Αποφασίστηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στα πλαίσια της φτηνής πολιτικής που εφαρμόσαμε και στα καρτελάκια διαρκείας να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τις τιμές στις διαφημιστικές πινακίδες για τους εντός έδρας αγώνες και ως εκ τούτου ανακοινώνουμε ότι οι τιμές για τις διαφημιστικές πινακίδες τιμώνται στα 300 ευρώ χωρίς το κόστος κατασκευής για διαστάσεις 3μ. χ 1μ. και στα 500 ευρώ χωρίς το κόστος κατασκευής για διαστάσεις 6μ. χ 1μ. για όλο τον χρόνο.

Τέλος καλούμε όλο τον κόσμο του Ηρακλή στον Κυριακάτικο αγώνα της αγαπημένης μας ομάδος, να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια που κάνει ώστε να πατήσει γερά στα πόδια της και να βρεθεί όλο και ποίο κοντά στο κυνήγι της προνομιούχο θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Υ.Γ. Η ενεργή συμμετοχή όλων με διαρκείας και εισητήριο αλλά και η φυσική παρουσία στο γήπεδο είναι η κινητήριος δύναμη αλλά και το οξυγόνο στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο αγαπημένος μας Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top