Χωρίς Εφραιμίδη και με Φοίνικα Σύρου

Ελλιπής ο Ηρακλής και στη μάχη του Σαββάτου με τους νησιώτες, με την απουσία του ικανού ακραίου να ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Βόλει, Ηρακλής

Τα νέα που έρχονται από το ιατρικό δελτίο του βολεϊκού Ηρακλή δεν είναι ευχάριστα. Η ξαφνική αναγκαστική απουσία του Δημήτρη Εφραιμίδη στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Χαλκίδα, είχε δυσχεράνει σημαντικά την αγωνιστική προοπτική της ομάδας και αυτό το πρόβλημα – δυστυχώς – δεν έχει ξεπεραστεί.

Ο 27χρονος ακραίος δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Ορφανού ούτε στον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου, μεθαύριο και αυτό αποτελεί εξαιρετικό πλήγμα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του «κυανόλευκου» κόουτς.

Το διάστρεμμα ποδοκνημικής, το οποίο υπέστη ο παίκτης, συνέβη στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, την παραμονή του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος, με συνέπεια να μην έχει συμπληρωθεί ικανό χρονικό διάστημα ώστε να αποδώσει η θεραπευτική αγωγή (φαρμακοθεραπεία και φυσικοθεραπεία), την οποία ακολουθεί σε εντατικούς ρυθμούς ο ακραίος του Ημίθεου.

Αυτό οφείλεται, βεβαίως και στο γεγονός ότι το διάστρεμμα από το οποίο ταλαιπωρείται δεν είναι ελαφρύ και η προσπάθεια που καταβάλλεται για την περίπτωσή του, αφορά στην προοπτική επανόδου του στον μεθεπόμενο αγώνα της ομάδας, αυτόν της 3ης αγωνιστικής της Volley League, με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Μούχλιας και Τζιουμάκας

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, ο Γιάννης Ορφανός δεν θα έχει στη διάθεσή του ένα βασικό στέλεχος της αρχικής 6άδας-7άδας του, καθώς ο Δημήτρης Εφραιμίδης είναι ο πλέον απειλητικός ακραίος των «κυανολεύκων» σε επιθετικό επίπεδο, ενώ είναι σίγουρα πιο έμπειρος υποδοχέας από τους νεαρούς ακραίους, που θα κληθούν να τον αντικαταστήσουν (χωρίς, βεβαίως, η υποδοχή να αποτελεί το δυνατότερο αγωνιστικό όπλο του).

Το βάρος του παρτενέρ του Δημήτρη Ριζόπουλου στα άκρα, θα πέσει και πάλι στον 21χρονο Βασίλη Μούχλια και στον 19χρονο Στέλιο Τζιουμάκα, γεγονός το οποίο – όπως είναι προφανές – ανεβάζει κι άλλο τον ήδη αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης κόντρα στον – πάντοτε ισχυρό – Φοίνικα Σύρου.

Η θερμή συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας στον σαββατιάτικο αγώνα (Μίκρα, 17:00) είναι απολύτως απαραίτητη…   

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top