Μητιντζής για το Καυτανζόγλειο

O υπεύθυνος του Καυτανζογλείο Απόστολος Μιτιντζής σχολιάζει την επερχόμενη χρήση του σταδίου.

Ο υπεύθυνος του Καυτανζογλείου Απόστολος Μιτιντζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για την χρήση του σταδίου από τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν υπήρξε όντως επίσκεψη μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: Σήμερα το πρωί ήρθε μια δωδεκαμελής αποστολή της διοίκησης του ΠΑΟΚ για να εποπτεύσει τους χώρους του σταδίου και να αποφασιστεί τι θα πρέπει να αλλάξει καθώς μέσα στο πλάνο που μας παρουσίασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υπάρχει η βλέψη για συμμετοχή στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Για το ποιους χώρους είδαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ: Είδαν κυρίως τα αποδυτήρια, χώρους για συνεντεύξεις τύπων, είσοδο VIP και μέσα στο πλάνο είναι και οι τοποθέτηση κάποιων άλλων απαραίτητων στοιχείων όπως οι κάμερες ασφάλειας. Θα πρέπει να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις μέχρι να έρθει να παίξει εδώ ο ΠΑΟΚ.

Για το αν το έργο θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από τον ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου την χρηματοδότηση αυτών των έργων.

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα έχει αποκλειστική χρήση: Τους χώρους αυτούς, θα τους εκμεταλλεύεται αποκλειστικά ο ΠΑΟΚ. Το ίδιο και τα αποδυτήρια. Το στάδιο έχει πέντε αποδυτήρια. Τα δύο από αυτά θα εκμεταλλεύεται ο ΠΑΟΚ και αυτά θα διαχειρίζεται.

Για το αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα: To πλάνο προβλέπει πως από τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν οι διεργασίες αναβάθμισης και υπολογίζεται πως θα ολοκληρωθούν γύρω στο καλοκαίρι.

Για το αν ο ΠΑΟΚ έθεσε θέμα επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου:Υπάρχει ένα θέμα γιατί το γήπεδο θα το χρησιμοποιεί και ο Ηρακλής, ενώ έχουμε θέσει και υποψηφιότητα για την διοργάνωση του φετινού τελικού του κυπέλλου. Το γήπεδο όμως είναι σε καλή κατάσταση. Το στάδιο διαθέτει χλοοτάπητα υψηλού επιπέδου. Δεν νομίζω πως θα επιβαρυνθεί ιδιαίτερα.

Για το αν ο Ηρακλής θα χρησιμοποιεί σίγουρα το Καυτανζόγλειο: Αυτό θα εξαρτηθεί από τον Ηρακλή. Αν έχει τις οικονομικές δυνατότητες θα χρησιμοποιεί κανονικά το γήπεδο.

Για το αν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα: Είμαστε στη διαδικασία τοποθέτησης του καινούριου ταρτάν στο βοηθητικό γήπεδο. Είμαι πεπεισμένος πως στα μέσα του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί  αυτή η διαδικασία.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top