Προσεχώς… «τριάστερη» φανέλα…

Πολύ σύντομα οι πρόχειρες αγωνιστικές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος θα αντικατασταθούν…

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα και τόσο βιαστικά, που – προκειμένου να αρχίσει να «κυλά» η όλη ιστορία – οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν από την πρώτη στιγμή με την επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου έπρεπε να θέσουν προτεραιότητες και αναλόγως να δώσουν βαρύτητα δράσης. Και, σίγουρα, οι επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας δεν ήταν μία από αυτές τις απόλυτες προτεραιότητες, αλλά, αντιθέτως, ήταν το να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις, που απαιτούνταν για να εκκινήσει ομαλά η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Προτιμήθηκε – σε πρώτη φάση – να χρησιμοποιηθεί το υλικό ιματισμού που προϋπήρχε στο ποδοσφαιρικό Τμήμα, όμως η παροιμιώδης οικονομική αδυναμία της πρώην ΠΑΕ άφησε σχεδόν άδεια την αποθήκη ιματισμού της Μίκρας. Οι παραγγελίες της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ήταν για πολύ περιορισμένο αριθμό φανελών, γεγονός το οποίο εξέθεσε επανειλημμένα την περσινή ομάδα, με αποκορύφωμα το να κληθεί να αγωνιστεί με φανέλες… προπόνησης σε Τούμπα και Τρίπολη, ενώ η βασική περσινή της φανέλα (η ριγέ) φορέθηκε μόνο μέχρι τον Ιανουάριο, καθώς δεν υπήρχε απόθεμα για τις ανάγκες των παικτών από εκεί και πέρα…

Υπό αυτές τις συνθήκες, η διοίκηση αναγκάστηκε να παραγγείλει κάποιες φανέλες με λογική προσωρινότητας και, παράλληλα, χρησιμοποιείται το όποιο υλικό ιματισμού υπάρχει διαθέσιμο από την περσινή χρονιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι… παρατηρητικοί των Ηρακλειδέων έχουν διαπιστώσει ότι η ομάδα αγωνίζεται με φανέλες της εταιρείας αθλητικού ιματισμού «Cap» και παντελονάκια της περσινής παραγγελίας από την «Givova»…

Νέα, επίσημη, συμβολική και «τριάστερη»…

Η προσωρινότητα της όλης κατάστασης στο θέμα της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης, έγκειται στο γεγονός ότι η διοίκηση ήδη έχει προχωρήσει στην παραγγελία νέων, επίσημων εμφανίσεων και προμήθειας αθλητικού ιματισμού για την ομάδα και λίαν συντόμως αναμένεται να προκύψουν… ορατές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, σχεδιάστηκε – αποκλειστικά – για τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο μια νέα εμφάνιση, με φανέλα στην οποία θα κυριαρχούν τα τρία χρυσά αστέρια της τιμής, του αγώνα, της αξιοπρέπειας και της κατάφωρης αδικίας των τριών εξωαγωνιστικών υποβιβασμών (που συνιστούν παγκόσμιο ρεκόρ σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου), ενώ η φανέλα αυτή θα φέρει έντονο το συμβολικό χαρακτήρα για τον Σύλλογο και τον κόσμο του.

Σύντομα οι νέες εμφανίσεις θα παραληφθούν και θα είναι διαθέσιμες να χρησιμοποιηθούν στους επίσημους αγώνες από την ομάδα.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top