- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με επίσημο διαδικτυακό τόπο ο Ερασιτέχνης

Η νέα διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου προχωρά με σταθερά βήματα στην επανασύσταση του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα προχώρησε και σε μία ουσιαστική, όσο και απαραίτητη κίνηση στον τομέα της επικοινωνίας, αποκτώντας επίσημη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Η σχετική ενημερωτική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηρακλή, έχει ως εξής:

«Από την πρώτή στιγμή ανάληψης των καθηκόντων από την προσωρινή διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής, είχαμε τονίσει ότι θα προσπαθήσουμε, έστω και με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε αλλά με όπλο την αγάπη μας για τον Ημίθεο, να πάμε τον σύλλογο ένα βήμα μπροστά. Έτσι λοιπόν από σήμερα στον «αέρα» του διαδικτύου, έχει ανέβει η επίσημη ιστοσελίδα του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ (http://iraklis.club/ [1]).

Από τις ενότητές της, ο κόσμος του Ημίθεου, θα μπορεί να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων του συλλόγου, αλλά και για τις παρεμβάσεις μας (μέσω ανακοινώσεων ή δελτίων Τύπου) όπου αυτές χρειάζονται.

Φυσικά, οφείλουμε να διευκρινήσουμε, ότι άμεσα, οι όποιες ατέλειες της ιστοσελίδας μας θα βελτιωθούν, ενώ παράλληλα θα υπάρξει εμπλουτισμός με περισσότερες ενότητες. Μείνετε συντονισμένοι, έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε…

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ…».