Πρεμιέρα στη Χαλκίδα…

Στη μάχη του «Τάσος Καμπούρης» ο Ηρακλής, στην εκκίνηση μιας δύσκολης χρονιάς, κόντρα στην ομάδα της Χαλκίδας

Βόλει, Ηρακλής

Με όπλο το καλό αγωνιστικό σύνολο και την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα των βασικών παικτών του, μπαίνει στη μάχη της Volley League, σήμερα (Κυριακή 29/10) ο Ηρακλής. Αντιμετωπίζει στο Κλειστό της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» τον Ηρακλή Χαλκίδας σε μία ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Σύμφωνα με τον προπονητή του «Γηραιού», Γιάννη Ορφανό, ο επιθυμητός αγωνιστικός ρυθμός δεν έχει ακόμη εντοπιστεί από την ομάδα, λόγω της πλημμελούς προετοιμασίας, από την άποψη της έλλειψης των πολλών και δυνατών φιλικών δοκιμασιών στην περίοδο της προετοιμασίας. Ωστόσο, τα πρόσφατα παιχνίδια για το League Cup έδωσαν κάποια πρώτα δείγματα αγωνιστικής γραφής για τον φετινό βολεϊκό Ημίθεο και πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να επενδύσει στη σημερινή αναμέτρηση στα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα και να «κρύψει» τις όποιες αδυναμίες.

Με έμπειρο και ποιοτικό βασικό σχήμα

Η τεχνική ηγεσία του Ημίθεου θα στηριχθεί κυρίως στην βασική επτάδα της, η οποία είναι ποιοτική και πολύ έμπειρη. Στην πάσα ο Κώστας Προύσαλης (πολλά θα εξαρτηθούν από τις εμπνεύσεις του «μαέστρου»), στη διαγώνιο ο Απόστολος Αρμενάκης (σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα το να βρεθεί σε παραγωγικό απόγευμα), στα άκρα ο Δημήτρης Ριζόπουλος (ποντάρουν πολλά στον Ηρακλή στην ικανότητα της υποδοχής του) και ο Δημήτρης Εφραιμίδης (με απαραίτητες τις εκρηκτικές επιθετικές ενέργειές του), κεντρικούς τον Μπάιρον Φέργκιουσον (ικανός να κάνει τη διαφορά σε μπλοκ και «πρώτο χρόνο») και τον Χρήστο Κιόση («μπαρουτοκαπνισμένος» κεντρικός) και με τον πολύπειρο λίμπερο Λάμπη Μπαμπαλιούτα (από την υποδοχή και τις άμυνες του οποίου θα κριθούν – επίσης – πολλά).

Δυνατή η Χαλκίδα

Ο Ηρακλής Χαλκίδας «κατεβαίνει» στο φετινό πρωτάθλημα με τη φιλοδοξία της παραμονής και της αποφυγής των play out. Αυτό δηλώνουν, άλλωστε, οι άνθρωποι του συλλόγου και προς αυτήν την κατεύθυνση συγκρότησαν ένα δυνατό σύνολο, επενδύοντας στην παρουσία τεσσάρων ξένων παικτών, αξιοποιώντας το σύνολο της δυνατότητας που τους έδινε ο κανονισμός των μεταγραφών.

Το ρόστερ συναποτελούν και αρκετοί έμπειροι αθλητές, εκ των οποίων δύο γνώριμοι στον Ημίθεο, ο κεντρικός Κώστας Χαραλαμπίδης και ο ακραίος Μάκης Κολτσιάκης. Ο τελευταίος φαίνεται να έχει «ριζώσει» στη Χαλκίδα τα τελευταία τρία χρόνια και αποτελεί προϊόν της παραγωγικής διαδικασίας του «Γηραιού». Όσο για τον πρώτο, είχε φτάσει στα πρόθυρα της επιστροφής του στον Ηρακλή το καλοκαίρι, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε άποψη και προτίμησε την ομάδα της Χαλκίδας…

Στις 18:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση της πρεμιέρας της Volley League θα αρχίσει στις 18:00, στο Κλειστό της Κανήθου και θα καλυφθεί με «live» ενημέρωση σε όλη τη διάρκειά της από τη BlueArena.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top