Ο Αντώνης Αθανασίου, η λύση για τη θέση του μεσοαμυντικού

Τον έμπειρο και από το επίπεδο της Super League, αδελφό του Παντελή Αθανασίου, Αντώνη, επέλεξε η τεχνική ηγεσία για την κάλυψη στο χώρο των ανασταλτικών χαφ…

Έναν αμυντικό μέσο με εμπειρίες και παραστάσεις ακόμη και από τη μεγάλη κατηγορία, επέλεξε ο Σάκης Αναστασιάδης για την κάλυψη του κενού, που αφήνει με τον τραυματισμό του ο Κώστας Παναγιωτούδης. Ο λόγος για τον 25χρονο Αντώνη Αθανασίου, που βρίσκει στον Ηρακλή τον αδελφό του, Παντελή, ως συμπαίκτη.

Ο Αντώνης Αθανασίου γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1992 και αποτελεί ποδοσφαιρικό «προϊόν» της παραγωγικής διαδικασίας του Ατρομήτου, καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της αθηναϊκής ομάδας.

«Ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα, παραχωρήθηκε δανεικός στην Κέρκυρα, αποκτώντας εμπειρίες επιπέδου Super League και καταγράφοντας εννέα επίσημες συμμετοχές σε αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Ένας σοβαρός τραυματισμός του (ρήξη πλάγιου χιαστού) τον αφήνει αρκετά πίσω αγωνιστικά, και μένει ελεύθερος, επιλέγοντας ως επόμενο σταθμό καριέρας τον Πιερικό. Ακολουθεί η μεταγραφή στον Αχαρναϊκό και η μετάβαση στη Ρόδο για την ομάδα του Ιαλύσου και στη συνέχεια του Διαγόρα, όπου βρίσκει για πρώτη φορά ως συμπαίκτη τον αδελφό του, Παντελή.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε Παντελής και Αντώνης Αθανασίου αποχώρησαν από τον Διαγόρα και, πλέον, συνεχίζουν και πάλι μαζί, αλλά στον Ηρακλή.

 

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top