Διαρκώς κυνηγούσε και στο τέλος υπέκυψε…

Ήττα με 73-68 στην Πάτρα για τον Ηρακλή, που για μια ακόμη φορά είχε «δεύτερο ρόλο» σε έναν εκτός έδρας αγώνα, χωρίς να έχει αντίδοτο στον επιθετικό «οίστρο» του Ματαλών …

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να «οδηγήσει» την – εκ προοιμίου δύσκολη – αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα ο Ηρακλής και το πλήρωσε. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή (εκτός κάποιων εξαιρέσεων, κατά τις οποίες πήρε το προβάδισμα), παρακολουθούσε – από όσο εγγύτερα μπορούσε – στο σκορ του γηπεδούχους, χωρίς να μπορεί να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό.

Σε όλα τα δεκάλεπτα οι Πατρινοί έκλεισαν προηγούμενοι και καθοδηγούμενοι από έναν Μάριο Ματαλών, που έκανε ότι ήθελε την άμυνα των «κυανολεύκων», με 31 πόντους και 4 τρίποντα, με κανέναν από τους υπολοίπους συμπαίκτες του να μην συγκεντρώνει διψήφιο αριθμό πόντων, του Άλεξ Άκερ συμπεριλαμβανομένου (έμεινε σε χαμηλές πτήσεις στην πρώτη συμμετοχή του)…

Η περιφερειακή άμυνα πρόδωσε για μια ακόμη φορά τον φετινό Ηρακλή, ενώ στην επίθεση, πέραν του Κώστα Κακαρούδη που ήταν σε καλό απόγευμα με 19 πόντους και 3 τρίποντα, δεν βρέθηκαν οι κατάλληλες λύσεις στις κατάλληλες στιγμές του παιχνιδιού.

Δεκάλεπτα: 19-18, 32-29, 53-52 και 73-68.

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Σκούτας, Γιακείμη

Απόλλων Πατρών (Παπαδόπουλος): Άκερ 6, Ματαλών 31 (4),  Μπαζίνας,  Αποστολίδης 8 (1), Μαστρογιαννόπουλος 2, Κιτσούλης 6 (1), Παπαβασιλόπουλος, Χείλαρης 3 (1), Τσιάρας 7 (1), Γόντικας 8, Κουρέπης 2, Αναγνωστόπουλος.
Ηρακλής (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 2, Αθανασούλας 9, Τότσιος 2, Παπαδιονυσίου, Δεληγεώργης, Χαριτόπουλος 10, Γκαγκαλούδης 9 (1), Κακαρούδης 19 (3), Γιαννακίδης, Μπούμπαλο 10, Κάτσιος, Καλαϊτζίδης 7 (2).

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top