Στην Ηράκλεια Σερρών, με τον Μ. Αλέξανδρο Καρπερής

Φιλικό δοκιμών και συμπερασμάτων, μέσα στην «καρδιά» της μίνι προετοιμασίας, για τον Σάκη Αναστασιάδη και τους ποδοσφαιριστές του

Έφτασε η ώρα της φιλικής δοκιμής για την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες του Ημίθεου, ακριβώς στα μισά αυτής της σύντομης προετοιμασίας, που τους προσφέρει η δυνατότητα της ανάπαυλας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μετά από μια εβδομάδα εντατικής προπονησιακής δουλειάς στην Μίκρα, ο Σάκης Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία να προβάρει σχήματα και αγωνιστικές επιλογές σε μια αναμέτρηση, που θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για το τεχνικό επιτελείο.

Γήπεδο Ηράκλειας Σερρών, Κυριακή, στις 15:30

Ο Ηρακλής θα φιλοξενηθεί από τον Μεγάλο Αλέξανδρο Καρπερής Σερρών, στο γήπεδο της Ηράκλειας Σερρών, σε φιλική αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί, αύριο, Κυριακή 29/10, στις 15:30.

Ο Μ. Αλέξανδρος είναι ομάδα, η οποία μετέχει – επίσης – στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αγωνιζόμενος στον 1ο Όμιλο.

Ευκαιρία για τέσσερις

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, το κυριακάτικο φιλικό στις Σέρρες συγκεντρώνει ενδιαφέρον και σε επίπεδο συγκεκριμένων προσώπων από την «κυανόλευκη» πλευρά.

Ο λόγος για τους δύο πολύ «φρέσκους» νεοαποκτηθέντες, Παναγιώτη Βοσνιάδη και Βασίλη Παπαδόπουλο, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για να πάρουν πολύτιμο χρόνο συμμετοχής, αλλά και τους προερχόμενους από τραυματισμό, Σάββα Κυριακίδη και Άγγελο Καραντασιάδη. Αμφότεροι προσφάτως «μπήκαν» σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ίσως ο προπονητής επιλέξει να τους χρησιμοποιήσει, για να τους οδηγήσει στην ολική επάνοδο σε αγωνιστική ετοιμότητα.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top