«Αυτό, να το ξεχάσουν!»…

Αποφασισμένος να αντιδράσει ο Ηρακλής, εφόσον προκύψει επισημοποίηση της πρόθεσης του ΠΑΟΚ για «αποκλειστικότητα» στο Καυτανζόγλειο…

Το θέμα που προέκυψε από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Arena Press», σχετικά με τις κινήσεις που φέρεται να μεθοδεύει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με σκοπό την απόκτηση της αποκλειστικής χρήσης του Καυτανζογλείου για την επόμενη τριετία, είναι απολύτως φυσικό να έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην «κυανόλευκη» πλευρά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η (όχι επίσημη, επί του παρόντος) τοποθέτηση των διοικούντων του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, συνοψίζεται στα εξής, όπως αναφέρουν ιθύνοντες του Ημίθεου, σχολιάζοντας το όλο θέμα:

«Έχουμε μείνει στις επαφές του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, που έφεραν τους αρμόδιους φορείς να καταλήγουν στη λύση της κοινής χρήσης του Καυτανζογλείου. Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι επίσημο σχετικά με το όποιο αίτημα του ΠΑΟΚ. Πάντως, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί και επισημοποιηθεί η έκφραση μιας τέτοιας πρόθεσης, εμείς είμαστε εδώ. Ο Σύλλογος, ενωμένος, ενιαίος και απολύτως συσπειρωμένος, είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τα συμφέροντα της ποδοσφαιρικής ομάδας και την έδρα της, την οποία χρησιμοποιεί εδώ και 60 χρόνια. Αν κάποιοι ονειρεύονται ότι θα βγάλουν από το Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή, για να το μετατρέψουν σε… τσιφλίκι τους, το μόνο που μπορούμε να τους συμβουλεύσουμε είναι να το ξεχάσουν…».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top