Ορφανός: «Βλέπουμε οκτάδα και ό,τι καλύτερο»…

Οριοθέτησε στόχο για τη σεζόν, μέσα από επίσημη τοποθέτησή του, ο κόουτς του Ημίθεου…

Βόλει, Ηρακλής

Απολύτως ρεαλιστής ο Γιάννης Ορφανός, σχετικά με τον προσδοκώμενο στόχο της ομάδας του για την αγωνιστική περίοδο που αρχίζει στη Volley League. Ο Ηρακλής «κατεβαίνει» με ένα αξιόλογο και συμπαγές σύνολο, που αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους αθλητές και υποστηρίζεται – σε επίπεδο δεύτερης γραμμής – από αρκετούς αξιόλογους και ταλαντούχους νεαρούς.

Η χρήση της δυνατότητας των τεσσάρων ξένων δεν επελέγη από διοίκηση και τεχνική ηγεσία και όλοι στον Ημίθεο αγωνιούν προκειμένου να διαπιστώσουν την εξέλιξη του φετινού βολεϊκού εγχειρήματος.

Όσο για τον ίδιο τον κόουτς, προσγειωμένος και εξαιρετικά πραγματιστής, κάνει λόγο για εξασφάλιση μιας θέσης στην οκτάδα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης και προσδοκά το «ό,τι καλύτερο» για την ομάδα του, από εκεί και πέρα.

Η ακριβής τοποθέτηση του Γιάννη Ορφανού, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την παρουσία του  στην – καθιερωμένη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος –  συνάντηση του προέδρου της ΕΣΑΠ με τους προπονητές των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας του χώρου, έχει ως εξής:

«Εύχομαι να έχουν υγεία όλοι οι αθλητές των ομάδων και να αρχίσουμε χωρίς προβλήματα. Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και αυτό φάνηκε στο Λιγκ Καπ. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία πορεία όπως την περσινή σεζόν που πήραμε την 8η θέση. Ό,τι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτο».

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top