«Φουλάρει» για την πρεμιέρα της Volley League, απέναντι στη Χαλκίδα

Σε πλήρη ισχύ οι μηχανές του «κυανόλευκου» βόλεϊ για την επίσημη «πρώτη» στο Κλειστό της Κανήθου, την Κυριακή (29/10)…

Βόλει, Ηρακλής

Οι δύο αγώνες του League Cup αποτέλεσαν μία σημαντική διαδικασία δοκιμασίας δυνάμεων ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για τον Ηρακλή. Όμως, η ώρα της πρεμιέρας της Volley League 2017-2018, έφτασε, με τους «κυανόλευκους» να καλούνται να εκκινήσουν από μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στη Χαλκίδα, με αντίπαλο τον τοπικό – και… συνονόματο –  Ηρακλή.

Ο Γιάννης Ορφανός έχει κορυφώσει τα επίπεδα προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του αγώνα της πρώτης μέρας του νέου πρωταθλήματος και επιθυμεί να υποβοηθήσει στην απόκτηση ρυθμού από πλευράς του αγωνιστικού συνόλου του. Τα παιχνίδια προετοιμασίας δεν ήταν πολλά και τα πιο αξιόπιστα τεστ ήταν αυτά τα δύο στο «Μελίνα Μερκούρη», στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Έκτοτε, η τεχνική ηγεσία προτίμησε να μην επιβαρύνει την ομάδα με φιλικό αγώνα, καθώς δόθηκαν δύο δυνατά παιχνίδια με επίσημο χαρακτήρα, μέσα σε διάστημα δύο ημερών, για τον θεσμό του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Κυριακή 29/10, στη Χαλκίδα

Λόγω της 28ης Οκτωβρίου, ο κύριος όγκος των αναμετρήσεων της πρεμιέρας της Volley League μετατέθηκε για την Κυριακή 29/10.

Την Κυριακή λοιπόν, ο Ηρακλής θα φιλοξενηθεί από τον Ηρακλή Χαλκίδας στο Κλειστό Γήπεδο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top