Παίκτης του Ηρακλή ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο 23χρονος επιθετικός ενσωματώθηκε στην ομάδα και ενισχύει περαιτέρω το «κυανόλευκο» ρόστερ…

Επιλογή στην επιθετική γραμμή πραγματοποίησε η τεχνική ηγεσία του Ηρακλή με την προσθήκη του 23χρονου Βασίλη Παπαδόπουλου. Βεβαίως από τις επόμενες επιλογές θα διευκρινιστεί αν ο νεαρός παίκτης προορίζεται για τη θέση του σέντερ φορ ή αν είναι εκείνος που αναζητούνταν για την κάλυψη μιας θέσης στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, καθώς αγωνίζεται και στους δύο ρόλους. Να αποδειχθεί δηλαδή αν θα αποκτηθεί και άλλος επιθετικός, ο οποίος θα είναι αυτό που αποκαλούμε «κλασικός σέντερ φορ» ή όχι…

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος είναι ένα παιδί που πρόλαβε – παρά το νεαρό της ηλικίας του (τον Ιανουάριο κλείνει τα 23 του) να συλλέξει σημαντικές εμπειρίες και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής, δεν είναι ο υψηλόσωμος επιθετικός (1.78), αλλά στηρίζει το παιχνίδι του στην εκρηκτικότητα και στην κινητικότητα.

Ανήκει στη μεγάλη κατηγορία των νεαρών ποδοσφαιριστών που «ταλαιπωρήθηκαν» από τον ΠΑΟΚ με αλλεπάλληλους δανεισμούς μέχρι να αποδεσμευτούν, καθώς προέρχεται από την υποδομή του «δικεφάλου». Δόθηκε δανεικός σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕ Νέων Παραλιμνίου (Κύπρος), Καρμιώτισσα (Κύπρος) και Τρίκαλα, ενώ το καλοκαίρι που πέρασε αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ.

Εντάχθηκε αρχικά στο δυναμικό της Δόξας Δράμας, αλλά βρέθηκε εκτός πλάνων της Δραμινής ομάδας και ήλθε στον Ημίθεο.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top