- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ρεβυθόπουλος: “Ο Ηρακλής είναι γεννημένος να κάνει πρωταθλητισμό”

Ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5, όπου  μίλησε για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας αλλά και για το προσεχές μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διπλό στην Κατερίνη: «Μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αντιμετωπίσαμε αγωνιστικά προβλήματα με τους τραυματισμούς κυρίως και μας δίνει περισσότερη διάθεση και ενέργεια, ώστε να δουλέψουμε αυτές τις δυο εβδομάδες και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τον ερχόμενο αγώνα και να πάρουμε το πρώτο τρίποντο εντός έδρας».

Για το χαμένος έδαφος: «Η ομάδα μαζεύτηκε πολύ γρήγορα δεν είχε το χρόνο να κάνει προγραμματισμό. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω αν έχουμε την ψυχή θα πάνε όλα καλά».

Για το γεγονός ότι δεν κερδίζει εντός ο Ηρακλής: «Δεν υπάρχει δυσκολία στα εντός έδρας παιχνίδια. Στο ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα κλεισμένη πίσω και δεν είχαμε τις λύσεις, καθώς είχαμε τα προβλήματα των τραυματισμών και δεν είχαμε επιλογές στις πτέρυγες».

Για το γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα δεν αγωνίζεται ο Ηρακλής:«Θετικό το ρεπό. Θα γίνουν ακόμα 2-3 προσθήκες, θα επιστρέψουν οι τραυματίες, θα είμαστε όλοι μαζί για να δουλέψουμε και θα δείξουμε άλλο πρόσωπο από εδώ κι πέρα».

Για την πίεση του κόσμου: «Επειδή ο μέσος όρος της ομάδας είναι μικρός σίγουρα υπάρχει πίεση. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και να αποδείξουμε και εμείς πράγματα και να βγάζει ο καθένας το θετικό του πρόσωπο σε κάθε αγώνα. Στον Ηρακλή είμαστε, που είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και λογικό ο κόσμος να έχει απαιτήσεις. Στο δικό μας χέρι είναι το τι θα κάνουμε».

Και κατέληξε λέγοντας: «Χρειαζόμαστε 3-4 με εβδομάδες για να δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο. Ο Ηρακλής είναι γεννημένος να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό και να επιστρέψει και πάλι ο Ηρακλής εκεί που ανήκει. Ο Ηρακλής Είναι φόβητρο για όλες τις ομάδες».