- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Μασκοφόρος» ο Κρυστάλλης…

Αυτό το ρεπό της ομάδας δεν είναι ωφέλιμο μόνο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και για τις εν γένει ανάγκες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Ο Παντελής Κρυστάλλης, που αποχώρησε με τραύμα στη μύτη από το 14΄ της αναμέτρησης στην Κατερίνη, μπορεί να υπέστη ρινικό κάταγμα, αλλά χάρη ακριβώς στην διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ημίθεου δεν θα απαιτηθεί να χάσει αγώνα. Αυτό, καθώς ο αρχηγός του Ηρακλή αναμένεται να εμφανιστεί στην επόμενη αναμέτρηση της ομάδας, αυτήν κόντρα στον Κιλκισιακό στο Καυτανζόγλειο, φορώντας την ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο.

Θυμίζοντας κάτι από… Τάσο Κατσαμπή, με τον πρώην αρχηγό της ομάδας να έχει κάνει χρήση τέτοιας μάσκας, λόγω του τραυματισμού του στα ζυγωματικά, όταν βρίσκονταν στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του Ημίθεου, ο Κρυστάλλης θα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο προστατευτικό μέσο για όσο διάστημα θα προβλέψει η ιατρική σύσταση.

Μάλιστα, ο 35χρονος παίκτης υποβάλλεται – επί εδάφους Θεσσαλονίκης πλέον – σε διεξοδικές και εξειδικευμένες εξετάσεις για την κατάσταση της τραυματισμένης μύτης του, προκειμένου να διευκρινιστεί διεξοδικά ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος και να καθοριστεί το χρονικό σημείο κατά το οποίο θα επανέλθει (εντός της διακοπής) στις προπονήσεις.