Πήρε το «διπλό» και το άξιζε…

Με το εντυπωσιακό γκολ του Παναγιωτούδη ο Ηρακλής πέρασε με 0-1 από την Κατερίνη, κόντρα στον Πιερικό που άφησε τον δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι, μόνο προς το τέλος της αναμέτρησης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ένα καταπληκτικό γκολ του Κώστα Παναγιωτούδη ήταν αρκετό για τον Ηρακλή να πάρει μία άξια εκτός έδρας νίκη, κόντρα στον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης.

Το αποτέλεσμα της εκτός έδρας επιτυχίας με 0-1 ήρθε δίκαια, καθώς οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν σαν γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα, με τους φιλοξενουμένους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Για έναν Ηρακλή που έχασε τον βασικό και μοναδικό κλασικό σέντερ φορ του, Παντελή Κρυστάλλη από το 14΄ λόγω τραυματισμού και είχε σε εξαιρετική μέρα τον Τρύφωνα Γιούδα, ο οποίος είχε απαντήσει στην επιθετικότητα των γηπεδούχων προς το τέλος του αγώνα.

Ας δούμε, μέσω του «live» της BlueArena, πώς καταγράφηκαν οι σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ 0-1. Δίκαιο «διπλό» για τον Ηρακλή, καθώς ήλεγξε τον αγώνα από την εκκίνηση, με καταλυτικό το εντυπωσιακό γκολ του Παναγιωτούδη στο 36΄ με εκτέλεση φάουλ και τις επεμβάσεις του Γιούδα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Πιερικός έγινε επιθετικότερος.

90΄+ 4΄ Κλείνουν οι αλλαγές για Ηρακλή, με πρώτη εμφάνιση στην επιστροφή του Στεφανή στην ομάδα. Μπήκε στη θέση του Σαββελίδη.

90΄+2΄  Κίτρινη και σε Ανδρεάκο.

90΄+1΄ Ένταση και κίτρινες σε Αθανασίου και Παπαδόπουλο.

89΄ Κεφαλιά Παραφέστα, σημαντική επέμβαση Γιούδα.

81΄Ανδρεάκος αντί Δραγάνη.

71΄ Αλλαγή στην αλλαγή για τον Σάκη Αναστασιάδη, με τον Υφαντίδη να παραχωρεί τη θέση του στον Μούδιο.

63΄ Κίτρινη κάρτα στον Ρόβα για σκληρό μαρκάρισμα.

61΄ Καλό σουτ του Παναγιωτούδη, πέρασε άουτ.

54΄ Δυνατό σουτ του Κατσιαμήτα και εντυπωσιακή απόκρουση του Γιούδα.

52΄ Τεράστια ευκαιρία για το δεύτερο γκολ για τον Ηρακλή: εντυπωσιακή προσπάθεια του Ρόβα, πλασέ από κοντα, προσωρινή απόκρουση με το πόδι του Παπατολίκα και πριν τη γραμμή της εστίας και προ του Υφαντίδη, πρόλαβε να απομακρύνει ο Τουλκερίδης.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-1. Δικαιότατα μπροστά στο σκορ ο Ηρακλής, καθώς από την αρχή της αναμέτρησης πήρε τα ηνία, ήταν επιθετικός και απείλησε επανειλημμένως τον Πιερικό, ο οποίος ήταν παθητικός, ιδίως μέχρι το εξαιρετικής εκτέλεσης γκολ του Παναγιωτούδη. Πλήγμα η αποχώρηση Κρυστάλλη, λόγω του τραυματισμού στο πρόσωπο από νωρίς.

39΄ Πρώτης φάση για τον Πιερικό στο παιχνίδι, με προβολή του Γκουτρουμπή εντός περιοχής, με τον Γιούδα να επεμβαίνει.

36΄ ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή! Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Παναγιωτούδη στο “Γ” της εστίας του Παπατολίκα και 0-1.

23΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Παναγιωτούδη και γύρισμα του Σαββελίδη, επενέβη ο Παπατολίκας.

@ Ο έλεγχος του αγώνα στον Ηρακλή, με κέρδος αρκετά κόρνερ. Παθητικός ο Πιερικός.

19΄ Σέντρα του Δραγάνη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Καστριτσέα – άουτ.

@ Μετά την αποχώρηση του Κρυστάλλη, το περιβρασιόνιο στον Ρεβυθόπουλο.

14΄ Από τη φάση αυτή ο Κρυστάλλης τραυματίζεται στο πρόσωπο και στη θέση του ο νεαρός νεοαποκτηθείς Χαράλαμπος Υφαντίδης, με εσωτερική αλλαγή, καθώς ο Ρόβας περνά σέντερ φορ και ο Υφαντίδης στο πλάι.

11΄ Πρώτη μεγάλη φάση για τον Ηρακλή: ο Παναγιωτούδης εκτελεί κόρνερ και η κοντινή κεφαλιά του Κρυστάλλη περνά μόλις άουτ από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

-Έναρξη της αναμέτρησης…

@ Ατμόσφαιρα έδρας – για μια ακόμη φορά – σε εκτός έδρας αγώνα από τους φίλους του Ηρακλή, που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης.

@ Πρώτη συμμετοχή στο βασικό σχήμα του στόπερ του Ημίθεου, Λεωνίδα Καστριτσέα.

@ Ο τερματοφύλακας Παπατολίκας με πέρασμα από τον Ηρακλή και ο Κραγιόπουλος από την ομάδα Νέων του “Γηραιού”.

@ Εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες στην Κατερίνη, με λιακάδα και υψηλή για την εποχή θερμοκρασία, καθώς μέχρι και σήμερα ο καιρός “κρατάει”…

Πιερικός: Παπατολίκας, Κωστίκος, Τουλίκας, Τουλκερίδης, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας, Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης.

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Καστριτσέας, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης (14΄ Υφαντίδης – 71΄ Μούδιος), Σαββελίδης (90΄+4΄ Στεφανής), Δραγάνης (81΄ Ανδρεάκος).

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top