Για το «διπλό» στην Κατερίνη

Με τον κόσμο στο πλευρό του και με νέες προσθήκες τον Στεφανή και τον Υφαντίδη, κόντρα στον Πιερικό ο Ηρακλής, στοχεύοντας στην επιστροφή στις νίκες (Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, 16:00)…

Ο Ηρακλής επανέρχεται στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν και αντιμετώπισε την Καρίτσα, αυτήν τη φορά για να αντιμετωπίσει τον Πιερικό, αγωνιζόμενο στη φυσική έδρα του, καθώς ο προηγούμενος αντίπαλος απλώς χρησιμοποιούσε το Α΄ ΔΑΚ ως – αναγκαστική – έδρα.

Ο Σάκης Αναστασιάδης προετοίμασε την ομάδα του, στο μικρό διάστημα που μεσολάβησε από την αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κάλυψη των αδυναμιών που έχει εμφανίσει. Αυτές έχουν να κάνουν με την κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία φάσεων, αλλά και τα τελειώματα που θα καταλήξουν στο πολυπόθητο γκολ.

Με τις ίδιες απουσίες

Ο Σερραίος κόουτς θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες των τραυματιών Κυριακίδη, Καραντασιάδη, Καλλιβωκά (ευτυχώς αναμένεται να επανέλθει στα τέλη Δεκεμβρίου) και Γκουτσίδη και θα στηριχθεί σε ένα σχήμα αντίστοιχο με εκείνο του τελευταίου αγώνα στο Καυτανζόγλειο.

Δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε «μικροεπεμβάσεις» στη βασική ενδεκάδα, με σκοπό η ομάδα να εμφανιστεί πιο λειτουργική στον αγωνιστικό χώρο, καλύπτοντας ταυτόχρονα και τις μεσοεπιθετικές, αλλά και τις μεσοαμυντικές ανάγκες της.

Με Στεφανή και Υφαντίδη στην αποστολή

Ο Κώστας Στεφανής έχει προχωρήσει σημαντικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και αυτό έκανε τη τεχνική ηγεσία να του δώσει χώρο συμμετοχής στην αποστολή για πρώτη φορά, χωρίς να αποκλείεται και η προοπτική να κερδίσει και αγωνιστικό χρόνο.

Παράλληλα, ένας ακόμη νεοαποκτηθείς παίκτης κάνει την εμφάνισή του στην 18άδα και πρόκειται για τον 18χρονο επιθετικό Χαράλαμπο Υφαντίδη, που ήλθε εντός της εβδομάδας, προερχόμενος από τον Διαγόρα Ρόδου.

Την αποστολή συγκροτούν οι εξής «18»:

Γιούδας, Καρακώστας, Ιωαννίδης, Αθανασίου, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Μούδιος, Σαββελίδης, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Δραγάνης, Υφαντίδης, Ανδρεάκος, Μυλωνάς, Καστριτσέας, Κατσούλης, Κρυστάλλης και Στεφανής.

Ο κόσμος – και πάλι – παρών

Η δεδομένη παρουσία του «κυανόλευκου» κόσμου στις κερκίδες του Κατερινιώτικου Σταδίου αναμένεται να αποτελέσει ένα επιπλέον όπλο στη σημερινή προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το κοντινό της απόστασης, η καλοκαιρία και – πάνω από όλα – η αποφασιστικότητα των Ηρακλειδέων να μείνει δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, αναμένεται να φέρουν έντονη παρουσία του οπαδικού στοιχείου του Ημίθεου στο Στάδιο, αντίστοιχη εκείνης της πρεμιέρας με την Καρίτσα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top