Εξετάζουν περιπτώσεις για απόκτηση έμπειρου σέντερ φορ

Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Μπαστακού, η τεχνική ηγεσία μελετά εκ νέου το ενδεχόμενο «δυνατής» ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης.

Η περίπτωση του Μιχάλη Μπαστακού ήταν – σε απολύτως αντικειμενικό επίπεδο αναφοράς – εξαιρετική. Ωστόσο, λόγω της άρνητικής στάσης  της διοίκησης του Ατρομήτου, δεν κατέστη εφικτό το να προχωρήσει.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι η πλευρά των «κυανολεύκων» θα παραμείνει άπραγη ως προς την προοπτική ουσιαστικής ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής. Έχει εντοπιστεί η αδυναμία στη γραμμή κρούσης και έχει γίνει πλήρως αντιληπτό ότι μόνο με την παρουσία του πολύπειρου Κρυστάλλη και του «δαιμόνιου» Ρόβα δεν μπορεί να επιτευχθεί η πολυπόθητη αγωνιστική πληρότητα στο συγκεκριμένο χώρο.

Ήδη οι τεχνικοί επιτελείς του Ηρακλή εξετάζουν περιπτώσεις «έτοιμων» σέντερ φορ (ακόμη και με εμπειρίες από τα υψηλά επίπεδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου), οι οποίοι είναι διαθέσιμοι να έλθουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στόχος τους είναι η εξεύρεση της καλύτερης δυνατής επιλογής, με την προοπτική, όχι μόνο να αυξηθούν οι επιλογές στο χώρο της επίθεσης, αλλά και να αλλάξουν προς το θετικό οι αγωνιστικές ισορροπίες με αυτήν την προσθήκη, όπως θα συνέβαινε αν η υπόθεση του Μπαστακού δεν συναντούσε την άρνηση του επίσημου Ατρομήτου.

Μέσα στη νέα εβδομάδα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ επίσης αναμένεται να ολοκληρωθεί και η εν γένει προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης του Ηρακλή, μιας και βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, η οποία εκπνέει την τελευταία μέρα του μήνα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top