Αναστασιάδης: “Ακόμη 2-3 κινήσεις για το ρόστερ…”

Ο τεχνικός του Ηρακλή, στις μετά τον αγώνα δηλώσεις του, επεσήμανε την ανάγκη για συμπλήρωση του δυναμικού με μερικές ακόμη μεταγραφές και αναφέρθηκε στην ευεργετική διακοπή, που ακολουθεί…

Αναλυτικά ο Σάκης Αναστασιάδης, δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού και στον κόουτς, ίσως ήταν η καλύτερη ομάδα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, για αυτό και η αξία της νίκης ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Από αυτό το τρίποντο παίρνουμε κουράγιο για τη συνέχεια, η ποιότητα του παιχνιδιού ήταν αρκετά καλή. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλά διαστήματα, κινδυνέψαμε σε κάποιες στιγμές από τον Πιερικό, είχαμε όμως καλή αντίδραση.

Κατά διαστήματα ελέγξαμε και εμείς το παιχνίδι, γίναμε επικίνδυνοι. Πήραμε ποδοσφαιριστές που ήταν παροπλισμένοι στις ομάδες και μπήκαν ξαφνικά σε παιχνίδια με ένταση και προπονήσεις, για αυτό και βγαίνουν τραυματισμοί. Πρέπει να κάνουμε 2-3 μεταγραφές ακόμη για να συμπληρώσουμε το ρόστερ, είναι πολύ καλό για εμάς ότι έχουμε το ρεπό μας την επόμενη εβδομάδα. Παίξαμε τρία παιχνίδια σε μια βδομάδα χωρίς να είμαστε να παίξουμε ούτε ένα.

Η ευχή μου είναι και εμείς και ο Πιερικός να είμαστε το γρηγορότερο στη Σούπερ Λιγκ, γιατί είμαστε και οι δύο ιστορικές ομάδες. Ειδικά για τις επαρχιακές ομάδες έχουν εξελιχθεί πολύ άσχημα τα πράγματα τα τελευταία χρόνια, πιστεύω όμως ότι πολύ δύσκολα να ξαναδούμε ψηλά αυτές τις ομάδες».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top