“Παράξενοι τύποι επιβουλεύονται τον Ηρακλή”…

Ο Σάκης Αναστασιάδης σε μία ενδιαφέρουσα τοποθέτηση…

Ο κόουτς του Ημίθεου, Σάκης Αναστασιάδης, προχώρησε σε μία ενδιαφέρουσα τοποθέτηση στην εφημερίδα “Metrosport” και στον συνάδελφο Γιάννη Τσερβίνη, με πιο ενδιαφέρουσα υποσημείωσή του η αναφορά του σε “ομίλους” και “παράξενους τύπους που επιβουλεύονται τον Ηρακλή”, χωρίς να διευκρινίσει ποιους και τι εννοεί…

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο “κυανόλευκος” προπονητής:

  • “Δεν αποτελεί δική μου προτεραιότητα να σταθεί όρθιος ο Ηρακλής. Είναι όλων των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, του κόσμου, του Ερασιτέχνη, του Ιδρυτικού και των παλαιμάχων. Εμείς δεν πετάμε στα σύννεφα, όλοι γνωρίζουν το εγχείρημα που ξεκίνησε και είναι πολύ δύσκολο. Το διακύβευμα είναι να μείνει ζωντανός ο Ηρακλής. Η συσπείρωση που υπάρχει είναι ό,τι καλύτερο”.
  • Μπορεί ο Ηρακλής να πρωταγωνιστήσει στο φετινό Πρωτάθλημα και να κατακτήσει την άνοδο στη Football League; Ο έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε προσγειωμένος τονίζοντας πώς «πρώτη προτεραιότητα είναι να λειτουργεί ο σύλλογος. Αν μας βγει στην πορεία για άνοδο φυσικά και δε θα πούμε όχι. Χτιζουμε μία ομάδα από το… μηδέν, ακόμη δεν γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, τα ονόματά μας. Η προσπάθεια που ξεκίνησε ο Ερασιτέχνης πρέπει να αγκαλιαστεί και να συνεχιστεί. Μέχρι να βρεθεί κάποιος που θέλει να κάνει μεγάλο τον Ηρακλή και έχει την οικονομική δυνατότητα”.
  • Υπάρχουν ποδοσφαιρικοί όμιλοι που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, επιβουλεύονται και τον Ηρακλή. Αυτοί οι τύποι οι παράξενοι ας κοιτάξουν κάτι άλλο, μην δώσουν γροθιά στο μαχαίρι. Ο Ηρακλής προστατεύεται από τον κόσμο του, τον Ερασιτέχνη, τους βετεράνους”.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top