Κατόπιν… εορτής ποινές της ΕΠΟ στην πρώην ΠΑΕ…

Κυρώσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στην πρώην ΠΑΕ του Παπαθανασάκη για μη συμμετοχή στο Κύπελλο…

Με ανακοίνωσή της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε κυρώσεις στην διαλυθείσα ΠΑΕ του Παπαθανασάκη για τη μη συμμετοχή της στην διοργάνωση του Κυπέλλου για την περίοδο 2017-2018. Σαφέστατα, δεν υφίσταται θέμα επιβάρυνσης του Ηρακλή της «επανεκκίνησης», καθώς η ΠΑΕ Ηρακλής δεν υφίσταται, με την ομάδα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση την παρακάτω απόφαση αναφορικά με τη μη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΟΦΗ-ΑΕΠ Ηρακλής για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης, ο οποίος ήταν να διεξαχθεί στις 21/9/2017 και ματαιώθηκε.

Αριθμός απόφασης 183/2017: Δικάζει παρισταμένης της εγκαλούμενης ΠΑΕ. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΕΠ Ηρακλής» για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της προκείμενης απόφασης πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΕΠ Ηρακλής» τις ακόλουθες κυρώσεις:

α) Της αυτόματης αποβολής από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει και υποβιβάζεται στην κατώτερη κατηγορία, στην οποία δικαιούται να συμμετάσχει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο,

β) Της περιέλευσης του μεριδίου της από τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην ΕΠΟ,

γ) Της τιμωρίας με αποκλεισμό από τους αγώνες των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA για τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο, και

δ) Της χρηματικής ποινής πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000 €)».

Σχετικά Άρθρα

Ίδια μέρα και ώρα μπάσκετ και ποδόσφαιρο – Προσπάθειες αλλαγής…

Ποδόσφαιρο

Back to Top