Το παρών στο Καυτανζόγλειο έδωσε η ομάδα μπάσκετ

Δίπλα στην ομάδα ποδοσφαίρου στέκεται και το “κυανόλευκο” μπάσκετ που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μήνυμα ενότητας έστειλαν σήμερα το απόγευμα αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ, δίνοντας το παρόν στον ποδοσφαιρικό αγώνα του συλλόγου στο Καυτανζόγλειο, με τον Αλμωπό Αριδαίας. Παραβρέθηκαν, μάλιστα, πριν τη σέντρα, στο ειδικό stand πώλησης εισιτηρίων Διαρκείας των τμημάτων του Συλλόγου (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ), μαζί με συναθλητές άλλων τμημάτων και βετεράνους, ενώ παρακολούθησαν και μέρος του αγώνα, πριν την απογευματινή τους προπόνηση.

“Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ενιαίος, είναι μεγάλος Σύλλογος και θα πρέπει όλοι, ο καθένας όσο μπορεί, να είναι ενεργός στη μάχη για να ορθοποδήσει σε όλα τα επίπεδα” σχολίασε ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, που είχε εγκάρδια συνομιλία με τους Κώστα Αϊδινίου, Φάνη Τουτζιάρη, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Θανάσης Δούνης, ο αρχηγός Γιάννης Γκαγκαλούδης και οι Στάθης Παπαδιονυσίου, Απόλλων Δεληγεώργης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παπάγου (Σάββατο, 17:00) θα συνεχιστεί αύριο, στο Ιβανώφειο, ενώ σήμερα όλοι οι αθλητές έδωσαν κανονικά το παρόν.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top