Ευχαρίστησε για την στήριξη ο ΓΣ Ηρακλής

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής στην όποια ευχαριστεί όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και όσους έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Ερασιτέχνης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η προσωρινή διοίκηση και τα μέλη του ΓΣ Ηρακλής θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους φιλάθλους και τους οπαδούς της ομάδας που παραβρέθηκαν σήμερα (18/10) στο Καυτανζόγλειο και έσπευσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια όλων των ομαδικών τμημάτων του συλλόγου, με την αγορά διαρκείας και ειδικότερα του ποδοσφαίρου με την αγορά εισιτηρίων.

Με την κίνηση αυτή, η οποία ελπίζουμε να έχει ανάλογη συνέχεια, στηρίξατε με τον πλέον έμπρακτο τρόπο τις όποιες κινήσεις μπορούσαμε να κάνουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για το δόγμα του Ενιαίου Ηρακλή καθώς επίσης και την προσπάθεια της προσωρινής αυτο-οργάνωσης του συλλόγου από ανθρώπους που προέρχονται από τα σπλάχνα του.

Παράλληλα μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, δίνοντας κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό, για έναν Ηρακλή ενιαίο και αδιαίρετο, που μέρα με τη μέρα ξανασηκώνει το κεφάλι. Να είστε σίγουροι ότι η αρχή έχει γίνει και οι επόμενες μέρες θα φέρουν κι άλλες κινήσεις.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ…

Back to Top