Ρεβυθόπουλος: «Όταν φοράς αυτήν τη φανέλα…»

Για τα νέα δεδομένα στον Ηρακλή, τον κόσμο, το Καυτανζόγλειο και τις προοπτικές της ομάδας μίλησε ο νεαρός δεξιός μπακ…

Ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ανήκει στο γκρουπ εκείνο των έμπειρων – για τα δεδομένα της κατηγορίας – παικτών, που ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα και μπήκαν αμέσως στην αγωνιστική πραγματικότητά της.

Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας τοποθετήθηκε ραδιοφωνικά στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4» και τόνισε:

  • Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ακόμη ομοιογένεια: «Ακόμη και δύο ώρες να ήμασταν όλοι μαζί οφείλαμε να παίξουμε για να κερδίσουμε την Κυριακή. Όταν φοράς αυτήν την τόσο βαριά και ιδιαίτερη φανέλα, έχεις την υποχρέωση να την τιμάς. Είναι γεγονός ότι με τον Παναγιωτούδη – για παράδειγμα – έχουμε κάνει μόνο δύο προπονήσεις. Την Κυριακή δεν ήξερα καν τα ονόματα των συμπαικτών μου και τους αποκαλούσα με τον… αριθμό της φανέλας τους. Όμως, είπαμε, είμαστε Ηρακλής και δεν χωρά καμιά δικαιολογία».
  • Για τον κόσμο και το πρώτο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο: «Είναι φοβερός ο κόσμος μας και μας δίνει τεράστια δύναμη στον αγώνα. Αποτελεί κίνητρο για εμάς στην ομάδα αυτός ο κόσμος. Ουσιαστικά, οι οπαδοί μας, μας κάνουν να θέλουμε να παίζουμε για εκείνους. Περιμένω πως και πως και πατήσω το χορτάρι του Καυτανζογλείου. Αυτή η έδρα είναι συνυφασμένη με τον Ηρακλή επί τόσα χρόνια και είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση για μένα και τους συμπαίκτες μου».
  • Για τον προσεχή αντίπαλο: «Δεν ασχολούμαστε καν με το ποιος είναι ο Αλμωπός κι αν είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Κοιτάμε το πώς θα είμαστε εμείς και πως θα ανταπεξέλθουμε αγωνιστικά για να πετύχουμε το στόχο της νίκης».
  • Για τους τρεις τραυματίες συμπαίκτες του: «Είναι πολύ δυσάρεστο, πρώτα για τα ίδια τα παιδιά, που ήρθαν με τόση διάθεση να αγωνιστούν και να προσφέρουν και έπειτα για εμάς που δεν θα τους έχουμε δίπλα μας. Τους εύχομαι ολόψυχα περαστικά και να επανέλθουν γεροί, το συντομότερο δυνατό».
  • Για τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας: «Δεν είναι κάτι το φοβερό το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Έχω τις εμπειρίες, μέσα από την παρουσία μου στη Γ΄ Εθνική με την Δόξα Δράμας. Γνωρίζω τα δεδομένα και πιστεύω ότι ως Ηρακλής δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Αν είμαστε εμείς αγωνιστικά καλά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top