Παίκτης του Ηρακλή ο Καραντασιάδης!

Ολοκληρώθηκε η πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με την απόκτηση του δυναμικού στόπερ…

Το ήθελε πολύ από την πρώτη στιγμή και το πέτυχε. Ο λόγος για τον Άγγελο Καραντασιάδη, ο οποίος με το που πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας, «επαναστάτησε». Χωρίς περιστροφές, ζήτησε από την διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα να του επιτραπεί η αλλαγή φανέλας, όπερ και – εν τέλει – εγένετο…

Από σήμερα, Τρίτη 17/10, ο δυναμικός 25χρονος στόπερ ανήκει στον Ημίθεο και θα φορά από εδώ και πέρα τη φανέλα, που τόσο δυναμικά και αποφασιστικά διεκδίκησε να φορέσει. Τα τελευταία εμπόδια για τη σημαντική (στο επίπεδο της συγκεκριμένης κατηγορίας) μετακίνηση ξεπεράστηκαν και ο Άγγελος Καραντασιάδης – με τον Αγροτικό να αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά – είναι, πλέον, παίκτης του Ηρακλή.

Άξονας σταθερότητας για την άμυνα

Παρότι δεν βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, ο Άγγελος Καραντασιάδης είναι εξαιρετικά έμπειρος και πολύ ικανός στη θέση στην οποία αγωνίζεται. «Έχει φάει με το κουτάλι» τις «μικρές» κατηγορίες, προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ και τη Super League.

Θεωρείται στιβαρός και σταθερός κεντρικός αμυντικός, με ικανότητα τόσο στο ψηλό, όσο και στο χαμηλό παιχνίδι και είναι από τους στόπερ που «ξέρουν μπάλα» και μπορούν να αγωνιστούν και στα πλάγια της άμυνας, καθώς εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι δεν είναι ο πολύ ψηλός σέντερ μπακ, έχοντας ύψος 1,81.

Πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες λύσεις που θα μπορούσε να διαθέτει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς αξιολογείται ως παίκτης «για τις παραπάνω κατηγορίες», όσον αφορά στη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Έρχεται, μάλιστα, σε μια περίοδο, κατά την οποία έχει σημειωθεί η σημαντική απώλεια του Καλλιβωκά στο κέντρο της άμυνας και αναμένεται να βοηθήσει στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας τα μέγιστα.

Ταλαιπωρήθηκε με αλλεπάλληλους δανεισμούς

Ο Άγγελος Καραντασιάδης γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1992 και ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από την υποδομή του «δικεφάλου» και τους οποίους ο τελευταίος ταλαιπώρησε με αλλεπάλληλους δανεισμούς και επιστροφές.

Δόθηκε ως δανεικός σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Επανομή, Αιγινιακό και Αγροτικό Αστέρα, για να αποκτήσει – επιτέλους – την ελευθερία του, όταν εντάχθηκε στην ομάδα του Ευόσμου.

Από τον Αγροτικό μετακινήθηκε στον Αχαρναϊκό, για να επιστρέψει στους «σταχυοφόρους» (πάντοτε ως ελεύθερος, πλέον) και να καταλήξει στον Ηρακλή, προς απόλυτη ικανοποίηση του Σάκη Αναστασιάδη και εξυπηρετώντας τον αγωνιστικό σχεδιασμό του.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top