- Bluearena - https://bluearena.gr -

“ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΪ”

Μετά από πρωτοβουλία του ΓΣ Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο θα υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για τα τμήματα του Ποδοσφαίρου του Μπάσκετ αλλά και του Βόλεϊ.Συγκεκριμένα οι φίλοι του Ηρακλή στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν όποιο διαρκείας επιθυμούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΪ

Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε αυτή η νέα προσπάθεια αναγέννησης του Ηρακλή και αναδιοργάνωσης του σε όλα τα επίπεδα, ξεκαθαρίσαμε -πέρα από την ανάγκη συσπείρωσης του κόσμου που αποτελεί τον κύριο αιμοδότη του συλλόγου- ότι μεταξύ των τμημάτων μας δεν υπάρχουν “διαχωριστικές γραμμές”. Τονίσαμε σε όλους τους τόνους, ότι άπαντες μας ενώνει ο Ημίθεος, η ιστορία του, τα χρώματά του, το πάθος, η τρέλα, όλα αυτά που εκπροσωπεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια αυτός ο τεράστιος σύλλογος.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε, ότι αύριο (18/10), στο προαύλιο χώρο του Καυτανζογλείου και πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Αλμωπό Αριδαίας (16.00), θα υπάρχει ειδικό σταντ το οποίο θα διαθέτει εισιτήρια διαρκείας ΚΑΙ για τα ΤΡΙΑ ομαδικά αθλήματα. Δηλαδή του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ.

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ…