Καραντασιάδης και έπεται συνέχεια…

Τα νέα δεδομένα στη συνέχιση της μεταγραφικής ενίσχυσης, μετά το «μπαράζ» τραυματισμών και η μίνι προετοιμασία μετά το ρεπό…

Οι κινήσεις ενίσχυσης του Ηρακλή τις προσεχείς μέρες ήταν πολλές και ραγδαίες. Ήδη έφεραν ένα πρώτο απτό αποτέλεσμα, το οποίο μεταφράστηκε στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας. Ωστόσο, είναι σαφές για την τεχνική ηγεσία ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί και να κορυφωθεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, ώστε την ομάδα να στελεχώσουν και άλλοι έμπειροι και ποιοτικοί για την κατηγορία ποδοσφαιριστές.

Ο Άγγελος Καραντασιάδης, όπως γράψαμε από το Σάββατο, είναι εκτός ομάδας στον Αγροτικό Αστέρα, λόγω της αμετακίνητης θέσης του για μεταγραφή στον Ηρακλή και – ίσως και σήμερα (Δευτέρα 16/10) – να ενταχθεί στο «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό στρατόπεδο. Ο Σάκης Αναστασιάδης επιφυλάσσει περίοπτη θέση στα αγωνιστικά πλάνα του για τον έμπειρο και δυναμικό στόπερ και θα ήθελε πολύ να τον έχει το συντομότερο δυνατό ως μέλος του ρόστερ, που έχει να διαχειριστεί.

Και Βασίλης Παπαδόπουλος

Από τις περιπτώσεις ενίσχυσης, οι οποίες αναμένεται να προχωρήσουν, είναι και αυτή του 23χρονου επιθετικού της Δόξας Δράμας Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος συγκαταλέγεται σε εκείνους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν προλάβει να συγκεντρώσουν έντονες και πλούσιες παραστάσεις από τις χαμηλές κατηγορίες.

Η Δραμινή ομάδα δεν τον έχει στα πλάνα της, λόγω της εξέλιξης που την έφερε στη Football League λίγο πριν την έναρξη της περιόδου και ο Ημίθεος αναμένεται να επωφεληθεί από την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί σχετικά με τον παίκτη.

Νέα δεδομένα μετά τις απώλειες

Ο Γκουτσίδης στις πρώτες προπονήσεις του με τον Ηρακλή, ο Καλλιβωκάς στον αγώνα των Τρικάλων Ημαθίας, όπως και ο Κυριακίδης, βγήκαν (άλλος για μεγαλύτερο, άλλος για μικρότερο χρονικό διάστημα) εκτός μάχης και εκτός άμεσου αγωνιστικού σχεδιασμού του Σάκη Αναστασιάδη.

Αν σε αυτά τα δεδομένα προστεθεί και το γεγονός ότι ο Κώστας Στεφανής θέλει κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να καταστεί αγωνιστικά ετοιμοπόλεμος (όπως, άλλωστε και ο Πέτρος Γόμος, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό) γίνεται σαφές ότι δεν είναι όλο το team των μεταγραφικών προσθηκών άμεσα διαθέσιμο.

Όπως ομολόγησε και ό ίδιος ο κόουτς των «κυανολεύκων», το γεγονός ότι η ενίσχυση της ομάδας στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, είτε δεν είχαν πρωταγωνιστικές συμμετοχές στις ομάδες τους, είτε ήταν ελεύθεροι, τους καθιστά επιρρεπείς στο ενδεχόμενο τραυματισμών, τώρα, που αναγκαστικά πιέζονται και καλούνται να διαδραματίσουν – χωρίς προηγούμενη προετοιμασία – πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ηρακλή.

Αυτό, αναγκάζει την τεχνική ηγεσία να προσθέσει – ίσως – και έναν ή δύο παίκτες επιπλέον στον σχεδιασμό της μεταγραφικής ενίσχυσης, προκειμένου να επιτευχθεί και η δημιουργία του αναγκαίου βάθους επιλογών, μέχρι των Ιανουάριο, οπότε και θα επιχειρηθεί εκ νέου ενδυνάμωση του ρόστερ.

«Κομβική» η μίνι προετοιμασία

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει για την 4η αγωνιστική, στο πρώτο παιχνίδι του για φέτος στο Καυτανζόγλειο, τον Αλμωπό  Αριδαίας, την Τετάρτη 18/10 και στη συνέχεια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, θα ταξιδέψει στη γειτονική Κατερίνη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό.

Κατόπιν όμως, η ομάδα θα έχει το προγραμματισμένο ρεπό της και η απουσία αγωνιστικής δράσης θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή και τους συνεργάτες του για μία μίνι προετοιμασία και «ομογενοποίηση» του συνόλου, με τους νεομεταγραφέντες να μπαίνουν στην πραγματικότητα της δημιουργία ενός απολύτως έτοιμου από όλες τις απόψεις ποδοσφαιρικού συγκροτήματος, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top