Αναστασιάδης: “Θα κάνουμε κι άλλες μεταγραφές”

Νέα μεταγραφική ενίσχυση προανήγγειλε ο Σάκης Αναστασιάδης που υποστήριξε πως η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη μετά τις 28 Οκτωβρίου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα, μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τον Ηρακλή. Βέβαια σήμερα είχαμε την απώλεια τριών ποδοσφαιριστών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή με τις προηγούμενες ομάδες τους με αποτέλεσμα όταν ξεπερνάνε τα όρια τους να έχουμε προβλήματα, όπως και είχαμε σήμερα.

Νομίζω όμως, σαν πρώτο παιχνίδι παρότι δουλέψαμε όλοι μαζί πέντε περίπου προπονήσεις,τα παιδιά κάναν μία μεγάλη προσπάθεια και είχαν πάθος το οποίο οδήγησε στην νίκη. Το θετικό είναι οι τρεις βαθμοί που μας δίνουν χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί περισσότερο, ώστε να γίνουμε ομάδα, χωρίς βαθμολογικές απώλειες».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Αν μπορέσουμε θα γίνουν δύο-τρεις προσθήκες ακόμα γιατί κάναμε οκτώ μεταγραφές και οι τρεις έχουν βγει εκτός. Νομιζω ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει μετά από μία βδομάδα που θα έχουμε το ρεπό και θα έρθουν δύο-τρεις παίκτες ακόμα και μέχρι τότε θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να γίνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top