Φέργκιουσον: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»

Ο ικανότατος κεντρικός έχει ενταχθεί στην ομάδα και δηλώνει ανυπόμονος για δράση…

Βόλει, Ηρακλής

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ηρακλή, έκανε ραδιοφωνικά, στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του Γιώργου Μαντζιούκη, στον «Libero 107,4» ο νέος κεντρικός του Ημίθεου, Μπάιρον Φέργκιουσον.

Αναλυτικά είπε:

  • Για το γεγονός της ένταξής του στον Ηρακλή: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας. Γενικά μου αρέσει η Ελλάδα και από πέρσι έκανα προσπάθειες και επαφές για να αγωνιστώ και πάλι στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ευτυχώς, φέτος, τα κατάφερα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, εφόσον είμαι παίκτης του Ηρακλή».
  • Για τον κόσμο της ομάδας: «Γνωρίζω ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα με πολύ και θερμό κοινό. Θυμάμαι τον κόσμο του Ηρακλή από το προηγούμενο πέρασμά μου από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι εντυπωσιακός. Είναι σπουδαίο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο με τόσο έντονη τη συμπαράσταση των οπαδών. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας. Είναι υπέροχη αίσθηση».
  • Για την αγωνιστική κατάστασή του: «Είμαι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και δουλεύουμε καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς με την ομάδα. Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε ακόμη χρονικά περιθώρια βελτίωσης ως σύνολο, μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, περιθώρια τα οποία δίνονται και σε εμένα προσωπικά, ώστε να προσαρμοστώ στο νέο αγωνιστικό περιβάλλον μου».

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top