Ενημερωτική ημερίδα από το τμήμα στίβου

Το τμήμα στίβου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα. Στην οποία θα εισηγηθούν διακεκριμένοι επιστήμονες.

Ερασιτέχνης

Ενημερωτική ημερίδα για την πληροφόρηση τόσο των ίδιων των αθλητών του συλλόγου όσο και τους γονείς αυτών. Διοργανώνει το τμήμα στίβου του ΓΣ Ηρακλής.

Εισηγητές στην ημερίδα πρόκειται να είναι οι Σπύρος Κέλλης (Καθηγητής ΤΕΦΑΑ) , Γεωργία Κιζιρίδου (σχολική-εξελικτική ψυχολόγος) , Κωνσταντίνα Γκούτη (Εκπαιδεύτρια νοσηλευτών) και η διατροφολόγος, Αναστασία Μαμάτσιου.

Η είσοδος στην ημερίδα θα είναι δωρεάν, ενώ οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα στίβου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης, προσκαλεί αθλητές, αθλήτριες, γονείς, κηδεμόνες και φίλους της κυανόλευκης ομάδας, στην ενημερωτική ημερίδα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/10 στις 12:00 στην αίθουσα τύπου του Καυτανζογλειου σταδίου.
Εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο ομότιμος καθηγητής ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Σπύρος Κέλλης, με θέμα τις αξίες και τα οφέλη του Κλασσικού Αθλητισμού. Θα ακολουθήσουν η σχολική-εξελικτική ψυχολόγος Γεωργία Κιζιρίδου, η εκπαιδεύτρια νοσηλευτών στον Ερυθρό Σταυρό Κωνσταντίνα Γκουτή και η διατροφολόγος με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές Αναστασία Μαμάτσιου. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν κανονικά εκείνη την ημέρα. Ελεύθερη είσοδος.

Back to Top