- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συνάντηση στον ΓΣ: Στήριγμα της επανεκκίνησης οι βετεράνοι

Το μήνυμα που άρμοζε στη σοβαρότητα των περιστάσεων και του όλου εγχειρήματος, πέρασε η χθεσινοβραδινή συνάντηση των επιτελών του Ιδρυτικού Σωματείου με τους «κυανόλευκους» βετεράνους. Ένα μήνυμα απόλυτης συσπείρωσης και πανηρακλείδικης ενότητας για το δύσκολο ποδοσφαιρικό εγχείρημα, για το οποίο δήλωσαν ένα βροντερό «παρών» και οι παλαίμαχοι άσοι του «κυανόλευκου» παρελθόντος.

Οι διοικούντες του Ιδρυτικού προχώρησαν σε μία διεξοδική ενημέρωση του Συλλόγου Βετεράνων για την όλη κατάσταση, από την αρχή της διαμόρφωσής της, έως σήμερα. Εξηγήθηκε αναλυτικά το πως έφτασαν τα πράγματα στην επιλογή της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για να καταστεί το όχημα του ποδοσφαιρικού restart, ενώ διευκρινίστηκαν τα όσα ισχύουν για την προοπτική του αύριο στη νέα προσπάθεια.

Μετά από έναν χρήσιμο διάλογο και ευρεία ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών, οι βετεράνοι εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στη δύσκολη προσπάθεια και δεσμεύτηκαν ότι και εκείνοι θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να συμβάλλουν με κάθε τρόπο.

Πιθανή συμμετοχή και του Κώστα Αϊδινίου στο συμβούλιο

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα προκύψει το ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρυτικού Σωματείου, που θα «τρέξει» σε οργανωτικό επίπεδο την ομάδα.

Αυτή τη στιγμή, από πλευράς βετεράνων, θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή στο σχήμα των Φάνη Τουτζιάρη, Λάκη Παπαϊωάννου και Νίκου Ποντίκη, ενώ είναι πιθανή και η προσθήκη κι άλλων, με ενισχυμένη την προοπτική συμμετοχής και του προέδρου του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ηρακλή, Κώστα Αϊδινίου.