- Bluearena - https://bluearena.gr -

O νέος Ηρακλής στο… πιάτο σας!

O νεανικός και με πολλά κενά στο ρόστερ του Ηρακλής, ανήκει στο παρελθόν. Οι “κυανόλευκοι” νίκησαν τη “μάχη” με το χρόνο και με “όπλο” τους το βαρύ τους όνομα, αλλά και τη συσπείρωση κόσμου, παραγόντων και παλαιμάχων του συλλόγου, κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Είναι αξιοσημείωτο πως μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν σε 12 μεταγραφές, οι οποίες ενδεχομένως γίνουν 13 με την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα.

Ηδη τα δελτία όλων των μεταγραφών είναι στη διάθεση της διοίκησης και αρχής γενομένης από την Κυριακή ο Ηρακλής θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο. Βέβαια, το γεγονός αυτό, ενδεχομένως επηρεάσει την ομάδα, καθώς η ομάδα (με όλους τους νέους παίκτες) έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις.

Aναλυτικά τις μεταγραφές του νέου Ηρακλή και σας τις παρουσιάζει:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ
1. Γιώργος Αμπάρης Τερματοφύλακας
2. Κώστας Στεφανής Αμυντικός
3. Γιάννης Καλλιβωκάς Αμυντικός
4. Παντελής Αθανασίου Αμυντικός
5. Σάββας Κυριακίδης Αμυντικός
6. Γιώργος Γκουτσίδης Μέσος
7. Κώστας Παναγιωτούδης Μέσος
8. Χρύσοστος Ρεβυθόπουλος Αμυντικός, μέσος
9. Χρήστος Ρόβας Επιτελικός μέσος
10. Βλάντο Σαβελίδης Μέσος
11. Παντελής Κρυστάλλης Επιθετικός
12. Γιάννης Περσίδης Επιθετικός

Καραντασιάδης και ίσως τερματοφύλακας!

Παρά τις 12 μεταγραφές ο Ηρακλής εξετάζει την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του με τον Αγγελο Καραντασιάδη, που αγωνίζεται στον Αγροτικό Αστέρα (είναι και ο αρχηγός της ομάδας του Ευόσμου) να έχει εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στον Ηρακλή. Ο τεχνικός της ομάδας των “κυανόλευκων” Σάκης Αναστασιάδης, επιθυμεί την απόκτησή του και ενδεχομένως ο 25χρονος αποτέλεισει την 13η μεταγραφή του Ηρακλή.

Τέλος, η διοίκηση των “κυανόλευκων” εξετάζει υπό προϋποθέσεις και την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, καθώς ως γνωστόν ο Γιώργος Αμπάρης θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο και έπειτα.