Έκλεισε και ο Γιώργος Γκουτσίδης

Τον νεαρό μέσο ενέταξε στο δυναμικό του ο Ημίθεος, αυξάνοντας τις επιλογές στον χώρο των χαφ…

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, μετά τον Κώστα Παναγιωτούδη, ενέταξε στο δυναμικό του ο Ηρακλής. Πρόκειται για τον νεαρό, Γιώργο Γκουτσίδη, ο οποίος είναι, μάλιστα, γιος του στενού συνεργάτη του Γιώργου Παράσχου, Πάνου Γκουτσίδη.

Η συμφωνία με τον ταλαντούχο παίκτη ολοκληρώθηκε σήμερα (11/10) και τίθεται και αυτός στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ασχέτως με το αν θα είναι έτοιμο το δελτίο του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Μεγάλο Αλέξανδρο ή όχι.

Αμυντικός μέσος 21 ετών

Αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού χαφ, είναι 21 ετών (γεννήθηκε στις 12/7/1996) και αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανθρακικού.

Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου της Κομοτηνής και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Παναιγιάλειο και έπειτα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες στο χώρο της Γ΄ Εθνικής. Μεταπήδησε στον Νέστο Χρυσούπολης και στην Δόξα Δράμας, αλλά τελικά κατέληξε στον Ηρακλή, μετά από αλλεπάλληλες μετακινήσεις.

Είναι σαφέστατη η διάθεση του Σάκη Αναστασιάδη να «γεμίσει» με επιλογές στη μεσαία γραμμή, ώστε να υπάρχει βάθος εναλλακτικών λύσεων στον νευραλγικό αυτόν χώρο.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top