Τουτζιάρης: “Ο Ηρακλής ξαναδημιουργείται βγαίνοντας από τον τάφο”

Οι ραδιοφωνικές τοποθετήσεις του “κυανόλευκου” βετεράνου…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Φάνης Τουτζιάρης προορίζεται να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στα διοικητικά της επανεκκίνησης του Ημίθεου. Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του “Metropolis 95,5”, σημείωσε:

  • Για το εάν θα είναι πρόεδρος στο Ιδρυτικό Σωματείο: «Το θέμα δεν είναι ποιος θα είναι πρόεδρος. Αλλά να υπάρξει μια διοίκηση στιβαρή για να μπορέσουν να μας σέβονται σε όλα τα επίπεδα. Γιατί φέτος ο Ηρακλής δε συμμετέχει απλά στη Γ Εθνική θα πρέπει να είναι και ο πρωταθλητής της Γ Εθνικής. Αυτό είναι το αυτονόητο».
  • Για την ενίσχυση της διοίκησης: «Όλη η οικογένεια έχει ανθρώπους που θα μπουν στη διοίκηση και μόνο τα ονόματα φτάνουν για να υπάρξει ο σεβασμός τόσο από τις ομάδες όσο και από την ΕΠΟ».
  • Για το εάν θα βοηθήσει ο Χατζηπαναγής: «Είναι το αυτονόητο. Ο Ηρακλής είναι ο Χατζηπαναγής. Εμπνέει σεβασμό. Ο Βασίλης θα έρθει από μόνος του και θα πάρει μέρος στην προσπάθεια. Η οικογένεια του Ηρακλή συσπειρώνεται».
  • Για το εάν θα υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση του κόσμου: «Όλα θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα. Πέμπτη, Παρασκευή ή Σάββατο θα γίνει μια συνέντευξη τύπου για να ακουστεί ότι ο Ηρακλής ξαναδημιουργείται από τον τάφο που τον έριξαν. Ο Ηρακλής χρειάζεται τη βοήθεια από όποιον μπορεί να του τη δώσει».

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top