Στο Καυτανζόγλειο με τον Αλμωπό…

Διαβεβαιώσεις από την επιτροπή διοίκησης του Σταδίου και τον αρμόδιο εργολάβο, ότι το κεντρικό γήπεδο θα παραδοθεί στον Ηρακλή από τον αμέσως επόμενο εντός έδρας αγώνα του, την Τετάρτη 18/10, κόντρα στην ομάδα της Αριδαίας…

Τα δεδομένα που επικρατούν πλέον, επιτρέπουν ένα πιο ομαλό προγραμματισμό για τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Τμήματος, τουλάχιστον όσον αφορά στο θέμα της έδρας που θα χρησιμοποιεί η ομάδα. Η αναζήτηση γηπέδου διεξαγωγής της τοπικής αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα, κούρασε και δυσχέρανε την προσπάθεια όλων στον Ηρακλή, με τον κόσμο να είναι υποχρεωμένος για μια ακόμη εκτός πόλης μετάβαση, αλλά αυτήν τη φορά για… εντός έδρας παιχνίδι.

Από την άλλη, το αγωνιστικό τμήμα ταλαιπωρήθηκε, δίνοντας έναν αγώνα εντός έδρας σε ένα γήπεδο που δεν έχει σχέση με τον Ημίθεο και μάλιστα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όπως αυτός του «Νίκος Σαράφης» της γειτονικής Επανομής.

Όλα, όμως, δείχνουν ότι αυτή η ταλαιπωρία υπήρξε σύντομη, καθώς λαμβάνει τέλος. Από την επόμενη εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωσή τους οι «κυανόλευκοι» – άνευ συγκλονιστικού απροόπτου – θα αποκτήσουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν την έδρα τους, το Καυτανζόγλειο.

Το παραδίδουν με Αλμωπό Αριδαίας

Με βάση τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι ιθύνοντες του Ηρακλή από την επιτροπή διοίκησης του Σταδίου, ο εργολάβος, ο οποίος έχει αναλάβει τις σχετικές εργασίες, θα είναι διαθέσιμος να παραχωρήσει το κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, μετά την αναμέτρηση της Κυριακής (15/10) στην Αλεξάνδρεια, με τον Μεγάλο Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, ο Ημίθεος θα φιλοξενήσει στο Καυτανζόγλειο – πλέον – τον Αλμωπό Αριδαίας.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος φετινός εντός Καυτανζογλείου αγώνας δεν θα είναι κυριακάτικος, καθώς η 4η αγωνιστική είναι εμβόλιμη (σύνηθες φαινόμενο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής) και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top