Στεφανής: «Ανταγωνιστικοί από εδώ και πέρα»

Ο έμπειρος αμυντικός που επέστρεψε στην ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί συναισθηματικά, μιλά για την προοπτική της ομάδας μετά την ενίσχυση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Στεφανής τοποθετήθηκε στην εφημερίδα «Arena Press», σημειώνοντας τα εξής:

«Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα να βλέπεις τον Ηρακλή να αγωνίζεται σ΄ αυτό το πρωτάθλημα, αλλά τα νεαρά παιδιά κατέθεσαν ψυχή και έδειξαν πόσο πολύ συναισθάνονται το βάρος της φανέλας. Πιστεύω ότι, με τις προσθήκες των παικτών που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και των έμπειρων ποδοσφαιριστών  που αποκτήθηκαν, μεταξύ αυτών κι εγώ, η εικόνα θα βελτιωθεί και ο Ηρακλής θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στα επόμενα παιχνίδια».

Για την προσωπική περίπτωσή του και την ομάδα, σημείωσε:

«Μου έγινε μια πρόταση από τους ανθρώπους του Ηρακλή, να βοηθήσω την φετινή προσπάθεια και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Εξάλλου ποτέ δεν έκρυψα την αγάπη μου σ΄ αυτή την ομάδα και τον κόσμο της, ο οποίος ήταν και εξακολουθεί να είναι υπέροχος. Ελπίζω ότι αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο Ηρακλής υποβιβάζεται στα χαρτιά, έχοντας κερδίσει την παραμονή του στο γήπεδο, διότι είναι άδικο και αμαρτία για αυτή την τεράστια ομάδα να παίζει Γ΄ εθνική».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top