Σαββελίδης: “Ο Ηρακλής είναι πάντα Ηρακλής”

Αποφασισμένος να βοηθήσει ο Βλαδίμηρος Σαβελίδης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο έμπειρος επιθετικός του Ηρακλή τοποθετήθηκε ραδιοφωνικά στο “Metropolis 95,5”.

Αναλυτικά όσα είπε:

  • Για τον ίδιο: «Ήρθα από τον Κιλκισιακό, είμαι 32 ετών, μακάρι να δώσω την εμπειρία μου στα υπόλοιπα παιδιά. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με την εμπειρία και την αγωνιστικότητά μας».
  • Για τον ρόλο των έμπειρων ποδοσφαιριστών στον φετινό Ηρακλή: «Όλοι είμαστε το ίδιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι πιο έμπειροι είναι να βοηθήσουμε τους μικρούς με κάποια πράγματα που ζήσαμε παραπάνω. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές».
  • Για το ότι ο Ηρακλής χτίστηκε την τελευταία στιγμή: «Ο Ηρακλής είναι πάντα Ηρακλής, είτε χτιστεί σε μια μέρα, είτε σε δέκα. Είναι μεγάλη ομάδα και όποιοι έρχονται πρέπει να δίνουν το 100%».
  • Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να πάρει την άνοδο: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα δουλέψουμε και ό,τι γίνει. Τίποτα δεν θεωρώ δύσκολο».
  • Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Μετράει πολύ και ο κόσμος, όμως, από εμάς εξαρτάται. Πόσο θα δουλέψουμε, τι όρεξη θα υπάρχει και τι θέλουμε κι εμείς. Όσοι ήρθαν στον Ηρακλή θέλουν να δώσουν το 100% γιατί είναι μεγάλη ομάδα και είναι και για εμάς μια μεγάλη ευκαιρία».
  • Για την υπόσχεση που μπορεί να δώσει στον κόσμο: «Θα δώσουμε το 100%. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top