Κρυστάλλης: «Είπα «ναι» στον Ηρακλή, πριν μου κάνουν πρόταση…»

Ενθουσιασμένος και αποφασισμένος για πολλά γκολ ο νέος στράικερ του Ημίθεου και πολυσκόρερ της κατηγορίας, Παντελής Κρυστάλλης…

Ραδιοφωνική συνέντευξη με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε», στον «Libero 107,4» και στον Γιώργο Μαντζιούκη, παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Παντελής Κρυστάλλης.

Ο πολύπειρος και ικανότατος σκόρερ, σημείωσε:

  • Για την πρόταση του Ηρακλή: «Εγώ είχα πει «ναι»… πριν καν μου κάνει πρόταση ο Ηρακλής. Δεν είναι να τη σκέφτεσαι μια πρόταση από ομάδα αυτού του μεγέθους. Όταν σε καλεί ο Ηρακλής πηγαίνεις, χωρίς δεύτερη σκέψη».
  • Για την προσμονή να αγωνιστεί: «Σκάσαμε, όλοι εμείς που δεν αγωνιστήκαμε την Κυριακή. Μέχρι την παραμονή του αγώνα περιμέναμε τα δελτία μας και απογοητευτήκαμε, όταν πληροφορηθήκαμε ότι μείναμε εκτός».
  • Για τους νεαρούς παίκτες: «Θαυμάσαμε τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Τα έδωσαν όλα για την ομάδα και είχαν αξιοπρεπέστατη παρουσία, δίνοντας δύναμη σε όλους εμάς, που μπαίνουμε στην προσπάθεια από εδώ και πέρα. Υπάρχει πολύ ταλέντο στον Ηρακλή».
  • Για την έφεσή του στο σκοράρισμα: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Το γκολ. Φυσικά και φιλοδοξώ να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτόν τον τομέα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τα καταφέρω».
  • Για τον «κυανόλευκο» κόσμο: «Είναι απίθανη και απερίγραπτη αίσθηση να αγωνίζεσαι μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Όλοι μας θαυμάσαμε από την κερκίδα τον κόσμο του Ηρακλή στην Επανομή και περιμένουμε να τον θαυμάσουμε και αγωνιζόμενοι. Ενισχύει σε τεράστιο βαθμό την ομάδα η παρουσία του».
  • Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής: «Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν αντέχει σε κριτική. Επικρατεί ένα χάος. Τώρα φτάσαμε στο σημείο να υποβιβάζονται, φέτος, επτά ομάδες. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στη Γ΄ Εθνική».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top