Ο Φάνης για πρόεδρος

Οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα το ποδοσφαιρικό Τμήμα και προχωρά στη σύσταση διοικούσας Επιτροπής, με βασικό άξονα τους βετεράνους και βασικό υποψήφιο για την προεδρία τον Φάνη Τουτζιάρη

Ο νέος Ηρακλής, όπως είναι «Ηρακλής» σε επίπεδο τεχνικού team, θα είναι και σε διοικητικό επίπεδο. Ήδη, την όλη προσπάθεια, δίπλα στα στελέχη του Ιδρυτικού και του Ερασιτέχνη, «τρέχουν» διακεκριμένοι και υψηλής προβολής βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να διαδραματίζουν ο Λάκης Παπαϊωάννου, ο Τάσος Κατσαμπής και ο Φάνης Τουτζιάρης.

Ήδη, όπως αναμενόταν – καθώς όλοι στον Ηρακλή από καιρό τον θεωρούσαν ως τον πλέον κατάλληλο για τον συγκεκριμένο ρόλο – ο Τάσος Κατσαμπής ανέλαβε την ευθύνη της γενικής αρχηγίας του Τμήματος και βρίσκεται στο πλευρό του τεχνικού επιτελείου. Παράλληλα, όμως, οι υπόλοιποι βετεράνοι προορίζονται για τη στελέχωση της ομάδας διοικητικής υποστήριξης του Ημίθεου.

Μπαίνει μπροστά ο Φάνης Τουτζιάρης

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις σχετικά με τη σύσταση διοικούσας επιτροπής για το ποδοσφαιρικό Τμήμα, η οποία θα αναλάβει την ευθύνη της καθημερινότητας αλλά και της διοικητικής εκπροσώπησης της ομάδας.

Ο πλέον πιθανός για τη θέση του προέδρου αυτού του διοικητικού σχήματος είναι ο Φάνης Τουτζιάρης, ο οποίος απολαμβάνει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του «κυανόλευκου» περιβάλλοντος και των συνεργατών του σε αυτήν την προσπάθεια.

Κοντά και άλλοι βετεράνοι

Πέρα από τον Φάνη Τουτζιάρη, θεωρείται βέβαιο ότι μέλος του διοικητικού σχήματος θα είναι και ο Λάκης Παπαϊωάννου, αλλά και ο Νίκος Ποντίκης, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Ημίθεου από τις αρχές του καλοκαιριού, με τη συμμετοχή του στην «Επιτροπή Δικαίωσης».

Από πλευράς του Ιδρυτικού Σωματείου θα καταβληθούν προσπάθειες για προσθήκη και άλλων βετεράνων του Συλλόγου στην διοικούσα, καθώς και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται η προσέγγιση που θα επιχειρηθεί εντός της εβδομάδας, με τη συνάντηση ενημέρωσης στο Κατσάνειο, την Τετάρτη 11/10, στις 19:00.

Τη δεδομένη στιγμή, ο μοναδικός υποψήφιος για συμμετοχή στη διοίκηση, που δεν θα προέρχεται από την κοινωνία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, φέρεται να είναι ο Κώστας Ιωακειμίδης, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα τα τελευταία χρόνια, όπως με την παρουσία του στο εγχείρημα της «Ημίθεος Συμμετοχών» (επί προεδρίας του – συγχωρεμένου – Θόδωρου Παπαδόπουλου) και  με την αντίστοιχη στην «Επιτροπή Δικαίωσης» το καλοκαίρι που μας πέρασε.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top