Μητιντζής: “Ταυτόχρονη χρήση του Καυτανζογλείου από Ηρακλή και ΠΑΟΚ”

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου υπογραμμίζει ότι η προοπτική χρήσης του Σταδίου από τον ΠΑΟΚ αφορά σε ταυτόχρονη χρήση με τον Ηρακλή…

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε σημερινές (9/10) δηλώσεις του ο Απόστολος Μητιντζής, πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου, επισήμανε ότι η όλη ιστορία της χρήσης του Σταδίου από τον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με ταυτόχρονη χρήση με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά, στη ραδιοφωνική τοποθέτησή του στο «Metropolis 95,5», υπογράμμισε:

  • χρήση του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, κυρίως για τεχνικά θέματα. Η πρόβλεψη είναι πως, εφόσον πάνε καλά τα πράγματα με τις άδειες για τη νέα Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει για τα επόμενα δύο χρόνια το Καυτανζόγλειο. Σαφώς και είμαστε σύμφωνοι ως διοίκηση και ως γενική γραμματεία αθλητισμού, αφού είναι εθνικό στάδιο και είναι χαρά μας να φιλοξενούμε ομάδες της πόλης».

 

  • αντίδραση του Ηρακλή: «Δεν έχω εισπράξει κάποια αντίδραση από πλευράς Ηρακλή. Αντιλαμβάνομαι ότι οι Ηρακληδείς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα, διότι εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούν το Καυτανζόγλειο ως έδρα. Κατανοούν, όμως, ότι είναι εθνικό στάδιο και πρέπει να χρησιμοποιείται από όλους. Αν ήταν δυνατόν να το χρησιμοποιούσαν και τρεις ομάδες ταυτόχρονα θα ήμασταν ικανοποιημένοι».

 

  • έργα που απαιτούνται προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Καυτανζόγλειο: «Οι βασικές εγκαταστάσεις είναι επαρκείς. Αυτό που χρειάζεται είναι κάποιες ρυθμίσεις σε ζητήματα ασφαλείας. Οι προδιαγραφές για αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο αυστηρές από την Ελλάδα. Επίσης, χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας, όπως βελτιώσεις σε αποδυτήρια, χώρους για κέντρο Τύπου κλπ.».

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top