«Κλειδί» οι «ανώνυμοι χρηματοδότες» για την προοπτική της ομάδας

Παρά την απουσία βασικού χρηματοδότη, η ομάδα «κινείται», χάρη στην πολύτιμη συμβολή Ηρακλειδέων, που αποφεύγουν τη δημοσιότητα…

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι Ηρακλειδείς και ευτυχώς που δραστηριοποιούνται τη δεδομένη χρονική περίοδο. Με τρόπο βιαστικό και σχεδόν εκβιαστικό, λόγω των απίθανα στενών χρονικών περιθωρίων, η κοινωνία του Ηρακλή αποφάσισε να αποτελέσει η Γ΄ Εθνική το όχημα της ποδοσφαιρικής επανεκκίνησης του Συλλόγου, προκειμένου να μην χαθεί μια ολόκληρη αγωνιστική χρονιά. Εξάλλου, οι υπόλοιπες εκδοχές για τον ίδιο σκοπό κρίθηκαν ασύμφορες.

Η χρονική πίεση είχε ως – εύλογο – αποτέλεσμα το να επιχειρηθεί η δραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος, χωρίς την – προαπαιτούμενη, σίγουρα – παρουσία ενός αξιόπιστου βασικού χρηματοδότη. Είπαμε, η παρουσία στη συγκεκριμένη κατηγορία, μπορεί να μην προϋποθέτει έξοδα ανάλογα των επαγγελματικών, αλλά – σε καμία περίπτωση – δεν είναι… δωρεάν.

Ανώνυμοι και πολύτιμοι…

Τη λύση στο όλο θέμα δίνουν επί του παρόντος φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Μέσω δικής τους οικονομικής συμβολής, πραγματοποιούνται οι – σημαντικές για την κατηγορία – κινήσεις ενίσχυσης, αλλά, παράλληλα, «τρέχει» και σε λειτουργικό επίπεδο η ομάδα.

Βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια και συνεισφέρουν σε οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να μην «κολλήσει» το Τμήμα, τουλάχιστον μέχρι να εξασφαλιστούν άλλες πηγές εσόδων και τους αξίζουν πολλά – πολλά «εύγε» για την προσφορά τους.

Η Αυτόνομη Θύρα 10 «καλύπτει» το Καυτανζόγλειο

Μην λησμονούμε ότι – μέσω σημαντικής πρωτοβουλίας ευθύνης – η Αυτόνομη Θύρα 10 ανέλαβε το βαρύ φορτίο να εξασφαλίσει την έδρα της ομάδας και την παραμονή της στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (όταν, βεβαίως, δεήσουν οι αρμόδιοι να της το παραδώσουν προς χρήση).

Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, μέσα από αυτήν τη συνεισφορά τους, πέτυχαν να απαλλάξουν τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού Ηρακλή από ένα σημαντικό λειτουργικό κόστος, καθώς είναι δεδομένο και γνωστό σε όλους ότι η χρήση του Σταδίου δεν είναι μια υπόθεση χαμηλού κοστολογίου. Κάθε άλλο μάλιστα.

Θα έρθουν χρήματα μέσω χορηγικών συμφωνιών

Πέρα από τη συνεισφορά των «ανωνύμων χρηματοδοτών» και της ανάσας που προσφέρουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας από τον κόσμο της ομάδας, σύντομα αναμένεται να προκύψει και μία νέα, αλλά και πιο σταθερή πηγή εσόδων. Ο λόγος για τις επικείμενες χορηγικές συμφωνίες, στον δρόμο για την επίτευξη των οποίων βρίσκονται οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Θεωρείται ιδιαιτέρως πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία με κεντρικό χορηγό (χορηγό φανέλας), όπως και με «παράπλευρους» χορηγούς – υποστηρικτές, οι οποίοι θα διαφημίζονται μέσω της ποδοσφαιρικής οντότητας του Ηρακλή κατά τη διάρκεια της περιόδου.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top