Με πείσμα και κόσμο οι «μικροί» κόντρα στον Αγροτικό

Με τους «κυανόλευκους» να πνέουν μένεα κατά της «νέας ΕΠΟ» για το θέμα των δελτίων, με το νεανικότατο σχήμα τους, κόντρα στον πλήρη Αγροτικό Αστέρα , στο «Νίκος Σαράφης» της Επανομής.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, ο Σάκης Αναστασιάδης είναι υποχρεωμένος να στηριχθεί στο φιλότιμο, το πείσμα, το πάθος και το ταλέντο των πολύ νεαρών και ηλικιακά, και ποδοσφαιρικά, παικτών, με τους οποίους εκκίνησε ο Ηρακλής την προσπάθειά του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Αντίπαλος αυτήν τη φορά ο Αγροτικός Αστέρας του Γιώργου Φοιρού, σε μία δυνατή – όπως αναμένεται – τοπική αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Νίκος Σαράφης» της Επανομής και θα αρχίσει στις 16:00.

Πνέουν μένεα κατά της «νέας ΕΠΟ»

Η περιβόητη «νέα, αδιάβλητη ΕΠΟ της εξυγίανσης» έχει μπει στο στόχαστρο των ανθρώπων του Ημίθεου, καθώς με το εξοργιστικό «πρόσχημα» (υποτίθεται, ως αιτιολογικό) του… «φόρτου εργασίας» και της προτεραιότητας άλλων δελτίων, άλλων ομάδων, άφησε το «γαλάζιο» συγκρότημα χωρίς τη δυνατότητα χρησιμοποίησης όλων των έμπειρων παικτών που ήρθαν προς ενίσχυση.

Ήδη, οι διοικούντες του «Γηραιού» έχουν επικοινωνήσει με τα υψηλά κλιμάκια της Ομοσπονδίας, καταγγέλλοντας το γεγονός και έχουν εισπράξει την… δέσμευση ότι κάτι παρόμοιο δεν πρόκειται να… επαναληφθεί… Ωστόσο το κακό έγινε…

Συμπαραστάτης ο κόσμος

Το ουσιαστικό και σπουδαίο όπλο που θα έχουν και πάλι οι «μικροί» του Ηρακλή, είναι η παρουσία δίπλα τους του κόσμου της ομάδας, που είναι αποφασισμένος να διαμορφώσει – για μιαν ακόμη φορά – συνθήκες έδρας. Πολλοί αναμένεται να είναι οι Ηρακλειδείς, οι οποίοι θα μεταβούν στην προαστιακή κωμόπολη της Θεσσαλονίκης, για να συμπαρασταθούν με παλμό και πάθος στην προσπάθεια των «λιλιπούτειων» μαχητών του Σάκη Αναστασιάδη.

Απέναντι στους οποίους θα τεθεί μια ακόμη «κανονική ομάδα» της κατηγορίας, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και μάλιστα χωρίς ελλείψεις.

Τακτοποιούνται οι εκκρεμότητες

Στις αρχές της νέας εβδομάδας εκδίδονται τα δελτία των Κρυστάλλη, Κυριακίδη, Ρεβυθόπουλου, Σαβελίδη, αλλά και του Αθανασίου, που εντάσσεται με τη σειρά του στην ομάδα.

Απομένει να φανεί τι θα συμβεί με την εκκρεμότητα στην περίπτωση του Αμπάρη, ενώ το ζήτημα του Στεφανή δεν επείγει σε πρώτη φάση, καθώς – κατά γενική παραδοχή – ο έμπειρος αμυντικός θα χρειαστεί κάποιο σημαντικό χρονικό διάστημα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί σε κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας.

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top