Με ευθύνη της «νέας αδιάβλητης ΕΠΟ»: Εκτός όλες οι μεταγραφές!!!

Την αγωνιστική ενδυνάμωση του Ηρακλή στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα αποστέρησε η Ομοσπονδία, μη εκδίδοντας τα δελτία όλων των νεομεταγραφέντων παικτών, επικαλούμενη φόρτο εργασίας!!!

Τα πράγματα στον αγωνιστικό τομέα δεν ήρθαν για τον Σάκη Αναστασιάδη, όπως τα προγραμμάτιζε. Μολονότι πραγματοποιήθηκαν πολλές και σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης εντός της εβδομάδας και μάλιστα σε επίπεδο έμπειρων και ικανών για την κατηγορία παικτών, κανείς εξ αυτών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο της Επανομής.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αμπάρης, ο Κώστας Στεφανής, ο Παντελής Κρυστάλλης, ο Σάββας Κυριακίδης, ο Βλαδίμηρος Σαβελίδης και ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος δεν πρόκειται να αγωνιστούν, καθώς η ΕΠΟ (με αποκλειστικά δική της ευθύνη, όπως υπογραμμίζουν οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων») δεν εξέδωσε τα δελτία τους.

«Όλα έγιναν εντός των προθεσμιών»

Οι υπεύθυνοι του Ημίθεου διευκρινίζουν ότι από την πλευρά της ομάδας όλα κύλησαν όπως πρέπει και στα χρονικά περιθώρια που πρέπει, προκειμένου οι τρεις νεομεταγραφέντες να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο, η ΕΠΟ και το αρμόδιο για την έκδοση δελτίων τμήμα της, δεν προχώρησε στην έκδοση των σχετικών πιστοποιητικών συμμετοχής.

«Φόρτος εργασίας»!!!

«Τα δικαιολογητικά κατέφθασαν στην Ομοσπονδία Πέμπτη και Παρασκευή και δεν προλάβαινε το αρμόδιο τμήμα να εκδώσει τα δελτία», ήταν η αστεία δικαιολογία της «νέας αδιάβλητης ΕΠΟ, των νέων χαλίφηδων του κου Γραμμένου!!!

Ούτε ένα από τα νέα δελτία!!!

Μόνο στην περίπτωση Αμπάρη δεν ευθύνονται

Στην μοναδική περίπτωση μη έκδοσης δελτίου στην οποία δεν φερει ευθύνη η ΕΠΟ είναι αυτή του Γιώργου Αμπάρη, καθώς η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ο έμπειρος γκολκίπερ αγωνιζόταν στη ΑΕΝ Παραλιμνίου) καθυστέρησε να πράξει τα δέοντα σχετικά με την πιστοποίηση της μεταγραφής.

Και πάλι με πιτσιρικάδες – Να καμαρώσουμε την εξυγίανση!!!

Συνεπώς, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Ηρακλής θα παραταχθεί με τους πιτσιρικάδες, μολονότι προχώρησε μέσα στην εβδομάδα σε εκτεταμένη ενίσχυση! Χωρίς δική του ευθύνη! Επειδή η «νέα ΕΠΟ» έτσι ήθελε…

Καμαρώστε τους!!!

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top