- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γκαγκαλούδης: «Μοναδικός στόχος του Ηρακλή η άνοδος»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έδωσε σύνθημα ανόδου, με τον 39χρονο άσο να μιλάει στο SDNA. Τι είπε για τη φετινή σεζόν, την σημερινή πρεμιέρα, τους αγώνες του κυπέλλου και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τους φετινούς τους στόχους: «Στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο, δεν πρέπει ούτε να κρυβόμαστε, ούτε να λέμε πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, αυτός είναι ο στόχος και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τον πραγματοποιήσουμε. Νομίζω ότι αυτή την στιγμή είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, βέβαια θέλουμε ακόμα δουλειά».

Για την πρεμιέρα και για τους αγώνες κυπέλλου: «Νομίζω ότι το κύπελλο δεν μας έκανε καλό από την άποψη ότι η ομάδα κουράστηκε πολύ με τα συνεχόμενα παιχνίδια, γιατί ήταν όλα εκτός έδρας και οι μετακινήσεις ήταν δύσκολες. Αλλά τώρα τις τελευταίες δέκα μέρες που μείναμε στη βάση μας και δουλέψαμε είμαστε αρκετά καλύτερα από όσο ήμασταν στο κύπελλο και για σήμερα θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Για το αν βοήθησαν τα εκτός έδρας παιχνίδια τη νέα ομάδα να δεθεί: «Ελάχιστα, οι προπονήσεις δένουν τις ομάδες και όχι τέτοιου είδους παιχνίδια. Σίγουρα μας έκαναν καλό γιατί σημειώσαμε κάποιες νίκες οι οποίες μας βοηθήσανε να συνεχίσουμε τους αγώνες, αλλά ήταν τόσο δύσκολο το θέμα των μετακινήσεων που κανείς δε σκεφτόταν τίποτα άλλο από το να τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία, για να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα που είναι ο μοναδικός μας στόχος».