Καλαϊτζίδης: “Να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρσι”

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ στην Α2, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για τους στόχους αλλά και την ομάδα.

Αναλυτικά:

“Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει αύριο. Ουσιαστικά ξεκίνησε με τους αγώνες του Κυπέλλου αλλά αύριο ξεκινάει το Πρωτάθλημα που είναι και ο μεγάλος μας στόχος να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1 που δεν καταφέραμε πέρσι. Η ομάδα ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις. Παρέμεινε κι ένας κορμός πέντε παικτών. Ελπίζουμε φέτος να είμαστε καλά και να πετύχουμε τον στόχο που δεν καταφέραμε πέρσι”.

Το μήνυμα για την αυριανή πρεμιέρα: “Θέλουμε όπως πέρσι ο κόσμος που μας αγκάλιασε, αρχή γενομένης από αύριο να έρθει και πάλι. Δε μπορέσαμε να παίξουμε έναν αγώνα Κυπέλλου στο Ιβανώφειο ή ένα φιλικό για να μπορέσει να μας δει. Δηλαδή μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εικόνα για την φετινή ομάδα. Να έρθει ο κόσμος από αύριο στην πρεμιέρα και μαζί τον Μάιο μακάρι να πανηγυρίσουμε την άνοδο”.

Για τη δήλωση του προπονητή (σ.σ. Βαγγέλης Αλεξανδρής) του πως η άνοδος θα κριθεί στα εκτός έδρας: “Λογικά ναι. Έτσι δείχνουν τα πράγματα. Πέρσι σε όλη την χρονιά κάναμε μία ήττα εντός έδρας από τον Φάρο στα πλέι οφ. Έχει δίκιο ο κόουτς. Είναι μεγάλο πρωτάθλημα. Μια εκτός έδρας μεγάλη νίκη θα είναι πολύ σημαντική για τις πρώτες θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αήττητο το Ιβανώφειο και εκτός έδρας να πάρουμε τις νίκες που πρέπει ώστε να πανηγυρίσουμε την άνοδο”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top