«Γεμίζει» καθημερινά το ρόστερ

Απαραίτητες οι προσθήκες για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην απόκτηση ποδοσφαιριστών σε καθημερινή πλέον βάση προχωρούν οι κυανόλευκοι, προκειμένου να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό δημιουργώντας μία ομάδα ανταγωνιστική για το Πρωτάθλημα. Μετά τις προσθήκες των περισσότερο έμπειρων Αμπάρη και Στεφανή, ακολούθησαν χθες αυτές των Κυριακίδη, Σαβελίδη και Ρεβυθόπουλου.

Ποδοσφαιριστών «μπαρουτοκαπνισμένων» στην κατηγορία που καλούνται τη φετινή αγωνιστική περίοδο να καλύψουν τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στην αμυντική και μεσαία γραμμή του Ηρακλή.

Αν προστεθεί και ο Μούδιος που ήρθε από τον Κιλκισιακό τότε ο αριθμός των νεοαποκτηθέντων ανέρχεται ήδη στους έξι. Οι.. τάσεις ωστόσο θα είναι αυξητικές, καθώς ίσως και σήμερα φορέσουν τα κυανόλευκα ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Παντελής Αθανασίου, ο Παντελής Κρυστάλλης και ο Κώστας Παναγιωτούδης είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή τους στον Ημίθεο.

Ο πρώτος είναι 31 ετών, μέσος και την περσινή χρονιά ήταν μέλος του Διαγόρα που συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο δεύτερος είναι ένας εκ των πλέον πολύπειρων παικτών στην κατηγορία, έχοντας ως επιθετικός πετύχει περισσότερα από 40 τέρματα. Ο τρίτος τέλος είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστές με «παραστάσεις», με εμπειρία και ποιότητα. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, είναι περισσότερο «εξάρι» αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως «οκτάρι. Την περσινή περίοδο βρισκόταν στη Δόξα Δράμας η οποία τον είχε αποκτήσει από την ΑΠΕ Λαγκαδά.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top